Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudom, hogy tucatkérdés, de...

Tudom, hogy tucatkérdés, de nekem nagyon számít, hogy mit gondoltok a hőgörbémről! (? )

Figyelt kérdés

Sajnos benne vagyunk már a korban, és nincs még (élő) gyermekünk, csak egy angyalkánk. Nagyon szeretnénk neki kistestvért, mert nagy űrt hagyott maga után, és boldogtalanok vagyunk így, gyermektelenül.

Pár hónapja hőmérőzök. Itt egy teljesen átlagos "babátlan" hónap:

[link]

És itt a mostani. (Péntekre nem várom.)

[link]

Tudom, hogy a mensi előtti nap, sőt még aznap is leeshet a hő, de nekem sosem szokott ilyen magas lenni a reggeli hőm. Szerintetek merjek remélni? Vagy nagyon esélyes még, hogy leesik, és bukta van?

Köszönöm mindenkinek, aki válaszol!

2014. jún. 2. 13:49
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/114 A kérdező kommentje:

Hát ja. Pedig volt HSG-m is. A doki azt mondta, hogy ilyenkor tök jók az esélyek a babára.

Ja... ha 20 vagy 25 lennék...

2014. jún. 6. 13:05
 92/114 A kérdező kommentje:
Többet nem fogok hőmérőzni. Akaratlanul is rágörcsöl az ember. Majd középidőben kicsit szaporábbak leszünk, és a többit rábízzuk Istenre.
2014. jún. 6. 13:06
 93/114 anonim ***** válasza:

...szeretném hinni, hogy valamire jók a megpróbáltatásaink.

Nagyon sajnálom! Izgalmas és megindító volt ez a pár nap Veled. Puszillak!

bali

2014. jún. 6. 17:33
 94/114 A kérdező kommentje:

Balim egy nagy ölelést küldök neked innen!

Aztán, ha beüt a mennykő hozzátok vagy hozzánk (egy baba formájában), akkor azonnal dobunk egy privit egymásnak! ;)

2014. jún. 6. 19:24
 95/114 anonim ***** válasza:

Jaj de nagyon sajnàlom:-(((

81-es vagyok:végül 1 babam szuletett abból az ikerterhessegbol,az egyik petezsak a 8.hét után felszivodott.

Három gyermekem van összesen,ő a legkisebb.

Nekem a június a szerencse hónapom,eddig 3 babam fogant akkor:-)

Kívánom,hogy neked is szerencsét hozzon most!!

Tökéletesen igazad van,ha felreteszel mindent (ovu teszt,homero stb ) hidd el mar egyszer sikerült,ezután is sikerülni fog a babásodàs!

Nagyon örülnék azért,ha nèha bejelentkeznél ide!

Őszintén nagyon szoritok neked!!!!

2014. jún. 9. 21:46
 96/114 A kérdező kommentje:

Kedves #81, nagyon köszönöm a biztatást! :)

Ígérem, hogy jelentkezem, amint van valami érdemleges!

Puszillak.

2014. jún. 9. 22:01
 97/114 anonim ***** válasza:

Hogy vagy, Kedves?

bali

2014. jún. 30. 17:16
 98/114 A kérdező kommentje:

Bali drága!!

De aranyos vagy, hogy nem felejtettél el!

Képzeld, mikor megjött, nagyon kiborultam. Aztán másnap elfogott valami érzés. Hónapokig hőmérőztem, időzített szex, termékenységi torna, anyám kínja minden volt! Minden gondolatom csak a baba volt, de most besokalltam saját magamtól!

Ebben a hónapban egyszer sem mértem hőt, nem tornázok, beletojok abba, hogy mikor van ovum. Ha kávét akarok, akkor kávézok, és nem agyalok azon, hogy a koffein nem tesz jót a termékenységnek blaaa blaaa

Szóval mikor megjött a mensim, akkor rádöbbentem, hogy nem én irányítom a sorsom. Én készen állok rá, kinyitottam a szívem egy babára, és a Jóisten ezt tudja! Majd megadja, amikor itt az ideje.

Nálatok hogy áll a helyzet?

2014. jún. 30. 23:04
 99/114 anonim ***** válasza:

Hogy a viharba' felejtettelek volna el! :)

Nos, én még mindig a saját tengelyem körül pörgök. 5. DPO, a hangulatom kétségbeejtő. Nem akarok reménykedni, de mégis. Én is elhatároztam, hogy a jövő hónapban már tényleg kivágom azt a hőmérőt, de a férjem azt mondta, jó az ha képben vagyunk. Jó? Mire? :) Folyton a nyakamban liheg egyébként. "Hogy vagy, Drágám? Érzel valamit? Mintha megnőtt volna az étvágyad. Hőd?" Cuki. És idegesítő. :)

Nem tudom, de vmit nekem is kell találnom, mert már én sem tudom magamat elviselni...

Hétvégén tartok egy 5 napos 25 fős partit, én vagyok a szervező. Nnnna ezt majd megoldja a problémámat. És hőmérőzni sem tudok majd, jupiiii! :D

bali

2014. júl. 1. 08:10
 100/114 A kérdező kommentje:

így-így! Nagyon jól teszed, csak bulizz pár napot! Levezeti a feszkót! :)

A ciklusaid egyformák? Mert ha +/- 1-2 nap difi van csak, akkor hajítsd el a hőmérőt jobb kézzel bal váll felett! Akkor nagyjából tudod, hogy mikor van ovud, és azokban a napokban kicsit... még szorgalmasabban szeressétek egymást! :)

A párod egy tünemény, hogy így reménykedik!

Szóval, akkor (ha normális hosszúságúak a ciklusaid) még 1,5 várakozás a nemvártig... Kibírjuk! Kibírjuk!

(Én hétfőre nem várom. A k*@&# anyját, ha megjön!) :)

2014. júl. 1. 10:31
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!