Tudom, hogy tucatkérdés, de nekem nagyon számít, hogy mit gondoltok a hőgörbémről! (? )
Sajnos benne vagyunk már a korban, és nincs még (élő) gyermekünk, csak egy angyalkánk. Nagyon szeretnénk neki kistestvért, mert nagy űrt hagyott maga után, és boldogtalanok vagyunk így, gyermektelenül.
Pár hónapja hőmérőzök. Itt egy teljesen átlagos "babátlan" hónap:
És itt a mostani. (Péntekre nem várom.)
Tudom, hogy a mensi előtti nap, sőt még aznap is leeshet a hő, de nekem sosem szokott ilyen magas lenni a reggeli hőm. Szerintetek merjek remélni? Vagy nagyon esélyes még, hogy leesik, és bukta van?
Köszönöm mindenkinek, aki válaszol!
:D durva, amikor kijön a hiszti kriszti az emberből :D
Nyiss ki egy üveg bambit!
Ó bakker küldjél nekem is! Tegnap megjött a bajom!
Kügggyéééé!!!
Küldöm! Tegnap? Nem hétfőn kellett volna?
bali
Kössz, várom, hogy ideérjen! :)
Tegnap jött meg a s r o h a d é k! Egy napig hitegetett!
Veled mizujs?
ööö... én meg sem merem mondani. ;-)
bali
Csak neeeem???? :O
Balikám ne beszélj rébuszokban! Terítsd ki a lapjaidat!!!
Nos, az úgy volt, hogy még szombaton mielőtt elindultam az 5 napos ivós-cigizős, hajnalig dorbézolósba, csináltam egy tesztet. 9. DPO-on, 25-ös tesztet. Nevetséges. És akkor minta talán... Aztán vittem magammal a nyaralásra és szépen erősödött. :) Most még nem egyértelmű, hogy örülök vagy szorongok-e inkább. De igyekszem bizakodni...
És rágörcsöltünk, juszt is. Épp csak fejen állva nem csináltuk ezt a gyereket. ;-)
bali
Balim, annyira örülök a boldogságodnak!!!
Merd elhinni, hogy sikerült! Merj örülni neki!!
Most kezdődik az életed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!