Tudom, hogy tucatkérdés, de nekem nagyon számít, hogy mit gondoltok a hőgörbémről! (? )
Sajnos benne vagyunk már a korban, és nincs még (élő) gyermekünk, csak egy angyalkánk. Nagyon szeretnénk neki kistestvért, mert nagy űrt hagyott maga után, és boldogtalanok vagyunk így, gyermektelenül.
Pár hónapja hőmérőzök. Itt egy teljesen átlagos "babátlan" hónap:
És itt a mostani. (Péntekre nem várom.)
Tudom, hogy a mensi előtti nap, sőt még aznap is leeshet a hő, de nekem sosem szokott ilyen magas lenni a reggeli hőm. Szerintetek merjek remélni? Vagy nagyon esélyes még, hogy leesik, és bukta van?
Köszönöm mindenkinek, aki válaszol!
Sziasztok!Itt Livi!
Ne izguljál,jó ez így.Nagyon is jó.Nem ment le 3-4 tizedet.De egyébként én sem mérem már jó ideje,mert tiszta sík ideg voltam reggelente :) Amúgy mi 4 éve és 6 hónapja küzdünk,hogy legyen babánk.De én már nem vagyok hajlandó ízgulni.Most a környezetembe az a tapasztalat,hogy aki kezdi feladni,annak jön össze.Na majd meglátjuk.Nekem ebben a hónapban lesz egy átjárhatósági műtétem,úgyhogy ez az első hónap hogy nem is érdekelt a dolog semmilyen szinten.:) Kérjük azt a tesztet :)))))))))
Kedves #60, Livi, #61
Tőletek is jön a süti, ha nem vagyok babás, de hangsúlyozom: mákos!
Kedves Livi, az angyalkánkra mi is sokat vártunk. Aztán az egyik hónapban úgy döntöttem, hogy 2 hónap "szabit" veszek ki a baba témában. Elkezdtem egy 60 napos kardió-edzés programot, amire azt mondják, hogy nem szabad a babát akaróknak, mert túlterheli a szervezetet. De úgy voltam vele, hogy baffák meg, ha eddig nem volt baba, akkor 2 hónapot már ne is legyen, mert meg akarom csinálni ezt a programit. (Insanity a neve.)
Hát 2 hét kardiózás után abbahagytam, mert teherbe estem.
Sajnos voltak angyalka után gondok, ami miatt el voltam tiltva a próbálkozástól, és noha hónapok óta hőmérőzök, de ez az első "éles" hónapunk. Egy csoda lenne, ha elsőre sikerülne.
De a lényeg, hogy igaz az, hogy bele kell xarni. Csak hát nehéz kivitelezni, amikor valakinek minden álma egy baba. (Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy ha éhes vagy, akkor ne gondolj rá. De hát akkor is érzed, ha nem gondolsz rá, nem?)
Egyébként két barátnőm lett terhes hosszú próbálkozások után. az egyik lobikos, a másik inszemes. Nem gondolkodtatok még rajta?
(Ha gondolod, priviben is írhatsz.)
Ezt már nem lehet kibírni! :D
mellesleg máktorta sütő istenkiránynő vagyok, de leszel szíves mégis várandós lenni, mert a panelban már ilyenkor is necces begyújtani a sütőt. ;-)
Jah, én ettől a hónaptól dobtam ki a hőmérőmet, de a 11. napon csak visszaugrott a számba. Valahogy.
:D
Egyébként mákossüti-függő vagyok, és kivételesen én is remélem, hogy nem fog nekem senki mákos sütivel tartozni. :)
Azok a kis mocsok hőmérők meg ilyenek! Csak egyszer nem csukod rá rendesen a szekrényajtót, és reggel máris a szádba mászik!!
Nagyon drukkolok!!!
Az én történetem bárhogy is alakuljon, szeretném veled tartani a kapcsolatot!
Nem tudom, hogy lett angyalkád, de neked nem kell majd progit nyomni, ha pozi lesz a teszt?
bali
Máksütő géniusz :)
Elméletileg minden rendben velem. A gond a 2. trimeszterben lehet. Sajnos angyalkánkat is a második trimeszterben veszítettem el, pedig makkegészséges volt. A testem nem biztos, hogy képes kihordani egy babát.
Ha egyszer pozi leszek, akkor azon imádkozok, hogy legalább a 28. hétig húzzuk ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!