Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudom, hogy tucatkérdés, de...

Tudom, hogy tucatkérdés, de nekem nagyon számít, hogy mit gondoltok a hőgörbémről! (? )

Figyelt kérdés

Sajnos benne vagyunk már a korban, és nincs még (élő) gyermekünk, csak egy angyalkánk. Nagyon szeretnénk neki kistestvért, mert nagy űrt hagyott maga után, és boldogtalanok vagyunk így, gyermektelenül.

Pár hónapja hőmérőzök. Itt egy teljesen átlagos "babátlan" hónap:

[link]

És itt a mostani. (Péntekre nem várom.)

[link]

Tudom, hogy a mensi előtti nap, sőt még aznap is leeshet a hő, de nekem sosem szokott ilyen magas lenni a reggeli hőm. Szerintetek merjek remélni? Vagy nagyon esélyes még, hogy leesik, és bukta van?

Köszönöm mindenkinek, aki válaszol!

2014. jún. 2. 13:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/114 A kérdező kommentje:
#40 Ilyenkor nincs vigasztaló szó. Küldök egy ölelést!
2014. jún. 3. 11:42
 42/114 anonim ***** válasza:
drukkolok:)
2014. jún. 3. 20:18
 43/114 A kérdező kommentje:

Jajj Lányok, a nemvárt előtt 2 nappal még mindig fent van a hőm, pedig a nemvárt előtti 4 napon már alaphő szokott lenni.

Ezek után ha pénteken megjön a havim, én kardomba dőlök! Az akkora csalódás lenne, hogy nem élem túl!!!

[link]

2014. jún. 4. 05:32
 44/114 anonim ***** válasza:

ÓÓó, ez igen! ööö... nem lövünk el egy tesztet? Jóvanna, tudom. De én biztos nem állnám meg. :)

Livi

2014. jún. 4. 06:45
 45/114 A kérdező kommentje:

Ugye te az a Livi vagy, akivel priviztem? :)

Nem merek tesztelni!!!!

Most még olyan jó a remény, hogy talán... babás vagyok.

De ha szemberöhög egy negatív teszt, akkor vége az álomnak.

Kitartunk szombat reggelig!!!

2014. jún. 4. 07:03
 46/114 anonim ***** válasza:

Igen, az a Livi. :) Dicséretes a türelmed!

Szombaton mondjuk már teszt nélkül is elég biztosra mehetünk. :) Na, akkor várok veled!

2014. jún. 4. 07:45
 47/114 A kérdező kommentje:

Kitartás!

Jaj, tudod mi a legszörnyűbb? Mikor van az a mindjártmegjön-érzés a nemvárt napján, és elmész pisilni, és rettegve, óvatosan, lassan pillantasz rá a vécépapírra, hogy csak véres ne legyen!!!

2014. jún. 4. 10:34
 48/114 anonim ***** válasza:
Hát már hogy a viharba ne tudnám! :)
2014. jún. 4. 12:04
 49/114 anonim ***** válasza:
Én ugyanazt éreztem terhesség elején, amit mensi előtt szoktam, sőt a terhesség első hónapjaiban többször is előfordultak mensi előtti tünetek. :)
2014. jún. 4. 12:25
 50/114 anonim ***** válasza:
Én is irtam hozzád,hogy gyönyörű a görbéd,én is Livi vagyok! :))))))) Hát nagyon szép,én már nem bírnám ki tesztelés nélkül.Jujj de izgulok!
2014. jún. 4. 13:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!