Tudom, hogy tucatkérdés, de nekem nagyon számít, hogy mit gondoltok a hőgörbémről! (? )
Sajnos benne vagyunk már a korban, és nincs még (élő) gyermekünk, csak egy angyalkánk. Nagyon szeretnénk neki kistestvért, mert nagy űrt hagyott maga után, és boldogtalanok vagyunk így, gyermektelenül.
Pár hónapja hőmérőzök. Itt egy teljesen átlagos "babátlan" hónap:
És itt a mostani. (Péntekre nem várom.)
Tudom, hogy a mensi előtti nap, sőt még aznap is leeshet a hő, de nekem sosem szokott ilyen magas lenni a reggeli hőm. Szerintetek merjek remélni? Vagy nagyon esélyes még, hogy leesik, és bukta van?
Köszönöm mindenkinek, aki válaszol!
Hallod Livi, nekünk is dorbézolni kellene!
Gyere át! :D
Köszönöm, lányok! :D
Zavarban is vagyok. Kérdező (jut eszembe, tudjuk a keresztneved), nem akarom elsütni a közhelyeket, "ne görcsölj rá, nektek is sikerülni fog blabla..." Én szorítok ténylegigazán. Ha mostantól laza leszel, abban, ha mindent beleadsz (mint a jóöreg bali ebben a hónapban), akkor abban!
No igen, az 5-dik "teherbeestem fogamzásgátló mellett" kérdés után, én is komolyan elgondolkodtam, hogy most már szedni fogom. :D
A buli meg amúgy is kötelező, nyár van, ne viccelődjünk már. Bulizzatok,csajok!!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!