Tudom, hogy tucatkérdés, de nekem nagyon számít, hogy mit gondoltok a hőgörbémről! (? )
Sajnos benne vagyunk már a korban, és nincs még (élő) gyermekünk, csak egy angyalkánk. Nagyon szeretnénk neki kistestvért, mert nagy űrt hagyott maga után, és boldogtalanok vagyunk így, gyermektelenül.
Pár hónapja hőmérőzök. Itt egy teljesen átlagos "babátlan" hónap:
És itt a mostani. (Péntekre nem várom.)
Tudom, hogy a mensi előtti nap, sőt még aznap is leeshet a hő, de nekem sosem szokott ilyen magas lenni a reggeli hőm. Szerintetek merjek remélni? Vagy nagyon esélyes még, hogy leesik, és bukta van?
Köszönöm mindenkinek, aki válaszol!
olyan hülyén érzem magam, mert volt már egy terhességem, de az tök tünetmentes volt.
De ma délután olyan furcsán érzem magam. Tudom, hogy ezer más oka is lehet, de a fejem olyan tompa. Nem fáj, nem szédülök, nem émelygek, de olyan furcsa. Mintha szédülnék, de nem szédülök.
Pisilni meg óránként járok.
Na holnap ebből ha mensi lesz, akkor lekarmolom a bőrt a képemről.
Pisi!!!! Az a legtutibb! :D Nekem legutóbb nem kellett sokat pisilnem, és ő nem maradt meg. A pisisek meg de.
bali
Balikám, azért még ne rakd vissza a spájzba a mákot!
Na eldőlök kicsit. Az is lehet, hogy sokat bámultam a monitorra és attól ilyen a fejem.
Na, akkor hánykor nézzek be reggel? Teszt kikészítve?
bali
Holnap ha nem megy 37 fok alá, akkor megyek tesztet venni. 7:30-kor vagy 8-kor nyit a patika.
Reggel 6:30 körül megírom a hőmet, aztán meglátjuk.
Aranyosak vagytok ám, hogy így izgultok értem ismeretlenül is!
Hát Lányok...Vegyétek elő a mákot!
Jó volt pár napig azt hinni, hogy... De mára esett a hőm, és nem akarom áltatni magam. Igaz, hogy még alaphő felett van, de bizonyára ha terhes lennék, akkor nem esett volna ekkorát.
Csodával határos lenne, ha ma nem jönne meg.
hmm, nem a legjobb hír, de sosem lehet tudni. 36,8 pont elég egy terhességhez.
Tesztelünk? Vagy így nem akarsz?
bali
Balim kedves, nem tesztelek. Ha valami csoda folytán nem jön meg, akkor holnap tesztelek.
Ha meg megjön, akkor a teszt árán inkább veszek egy fagyit. :/
Én inkább egy Martinit vennék. :)
De ne szaladjunk ennyire előre...
:D
Akár megjön, akár nem, így is, úgy is el fogok használni pár százas papírzsepit. :)
Köll a zsé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!