Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudom, hogy tucatkérdés, de...

Tudom, hogy tucatkérdés, de nekem nagyon számít, hogy mit gondoltok a hőgörbémről! (? )

Figyelt kérdés

Sajnos benne vagyunk már a korban, és nincs még (élő) gyermekünk, csak egy angyalkánk. Nagyon szeretnénk neki kistestvért, mert nagy űrt hagyott maga után, és boldogtalanok vagyunk így, gyermektelenül.

Pár hónapja hőmérőzök. Itt egy teljesen átlagos "babátlan" hónap:

[link]

És itt a mostani. (Péntekre nem várom.)

[link]

Tudom, hogy a mensi előtti nap, sőt még aznap is leeshet a hő, de nekem sosem szokott ilyen magas lenni a reggeli hőm. Szerintetek merjek remélni? Vagy nagyon esélyes még, hogy leesik, és bukta van?

Köszönöm mindenkinek, aki válaszol!

2014. jún. 2. 13:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/114 anonim ***** válasza:
mármint a 27-esé nem tetszik
2014. jún. 2. 19:39
 32/114 anonim ***** válasza:
higgyétek el jó okom volt nem mérni, mert olyan beteg voltam akkor mint a szemét, lázam is volt, szóval lehet nem is lett volna hiteles:-( amúgy mindig szoktam mérni
2014. jún. 2. 19:49
 33/114 A kérdező kommentje:
Egyébként hány naposak a ciklusaid?
2014. jún. 2. 20:04
 34/114 anonim ***** válasza:
hát ez az, hogy csak 28, ezért várom péntekre
2014. jún. 2. 20:29
 35/114 A kérdező kommentje:

Akkor két dolog lehet;

vagy korábban volt ovud, csak akkor nem mérted, és utána lassan ment fel a hőd, vagy nem volt ovud.

De ha nagyon beteg voltál, az totál kihathat a hormonjaidra. Szerintem ezt a hónapot ne vedd figyelembe.

2014. jún. 2. 20:38
 36/114 anonim ***** válasza:
nem is nagyon reménykedem. nagyon betegnek éreztem magam ilyen hányásos vírus (1x hánytam elég is volt), de gyors lefolyású volt, tehát a 3 napon már nem volt gáz
2014. jún. 2. 20:45
 37/114 A kérdező kommentje:

Igen, sejtettem, hogy gyors lefolyású volt, mert csak 3 napig nem mérted, és a harmadik nap már akcióztatok apival a diagram szerint. :D

(Egyébként a gyógyszerek is bezavarnak a görbébe.)

2014. jún. 2. 20:58
 38/114 anonim ***** válasza:
22-es vagyok, reggelre 1 tizedet esett a hőm, így már tuti hogy meg fog jönni...:(((
2014. jún. 3. 07:56
 39/114 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom! :(

Ha "vigsztal", az enyém is esett egy tizedet, igaz, 4 és fél óra alvás után mértem.

Reménykedjünk, hogy holnap még felfelé megy a hőnk!

2014. jún. 3. 10:02
 40/114 anonim ***** válasza:

Hát én már elkezdtem nagyon gyengén vérzegetni... én már tudtam reggel a hőleesésből hogy ez lesz...hát nagyon ki vagyok...ilyenkor úgy érzem én már sosem leszek anya...

Neked szorítok!

2014. jún. 3. 11:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!