Tudom, hogy tucatkérdés, de nekem nagyon számít, hogy mit gondoltok a hőgörbémről! (? )
Sajnos benne vagyunk már a korban, és nincs még (élő) gyermekünk, csak egy angyalkánk. Nagyon szeretnénk neki kistestvért, mert nagy űrt hagyott maga után, és boldogtalanok vagyunk így, gyermektelenül.
Pár hónapja hőmérőzök. Itt egy teljesen átlagos "babátlan" hónap:
És itt a mostani. (Péntekre nem várom.)
Tudom, hogy a mensi előtti nap, sőt még aznap is leeshet a hő, de nekem sosem szokott ilyen magas lenni a reggeli hőm. Szerintetek merjek remélni? Vagy nagyon esélyes még, hogy leesik, és bukta van?
Köszönöm mindenkinek, aki válaszol!
#9 Legyen igazad!!! Köszi!!!
Kedves 72%, ezt találtam neked:
"Nem mindegyik luteális szakasz kezdödik jelentös hömérsékletemelkedéssel. Elöfordulhat, hogy a hömérséklet csak 1/10 fokot emelkedik naponta."
Szóval ezek szerint ez is rendben van. :)
Nagyon szép görbéd van, kérdező. Drukkolok!
Bár azért arra felfigyeltem, hogy ahhoz képest, hogy gyereket szeretnétek igencsak ritkásan vagytok együtt. Tudom, semmi közöm hozzá, csak láttam mindkét görbédnél, hogy igen keveset bújtatok össze, ami babára vágyó párknál azért több szokott lenni.
#15 Igazad van.
Talán az az egyik oka, hogy már a harmincas éveink közepén járunk. A férjem sokszor késő estig túlórázik.
No meg aztán nem szeretnék annyira rágörcsölni, hogy szerelmeskedés helyett gyerekcsinálás legyen.
Ovu előtt van az egyetlen "időzített szex", a többi meg örömködés. :)
Mewgéretelek, hogy nem akarsz rágörcsölni. DE az időzített szex bizony elkerülhetetlen. Mi egy évig vártunk a babára, 30-on felül vagyunk mindketten. A 6. sikertelen hónapban kezdtem hőmérőzni és megbeszéltük a férjemmel, hogy ovu környékén szinte minden nap össze KELL bújnunk, ha van kedvünk, ha nincs. A hónap többi részében meg spontán örömködünk, de azt a 3-4 napot be kell iktatnunk mindenképpen ovu idején.
Ahogy a tesótéma mostanában felvetődik, a férjem mondja is, hogy jajj, már megint jön a programozott gyerekgyártás, de hát ha ez az ára...
Azért annyira nem rossz akkor sem, ha időzítve van. :)
Kicsit illúzióromboló, de fel lehet dobni a hangulatot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!