Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudom, hogy tucatkérdés, de...

Tudom, hogy tucatkérdés, de nekem nagyon számít, hogy mit gondoltok a hőgörbémről! (? )

Figyelt kérdés

Sajnos benne vagyunk már a korban, és nincs még (élő) gyermekünk, csak egy angyalkánk. Nagyon szeretnénk neki kistestvért, mert nagy űrt hagyott maga után, és boldogtalanok vagyunk így, gyermektelenül.

Pár hónapja hőmérőzök. Itt egy teljesen átlagos "babátlan" hónap:

[link]

És itt a mostani. (Péntekre nem várom.)

[link]

Tudom, hogy a mensi előtti nap, sőt még aznap is leeshet a hő, de nekem sosem szokott ilyen magas lenni a reggeli hőm. Szerintetek merjek remélni? Vagy nagyon esélyes még, hogy leesik, és bukta van?

Köszönöm mindenkinek, aki válaszol!

2014. jún. 2. 13:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/114 anonim ***** válasza:
Érdekes a görbéd, mindig ilyen alacsony a hőd? Nyelv alatt méred?
2014. jún. 2. 15:15
 12/114 A kérdező kommentje:

#9 Legyen igazad!!! Köszi!!!

Kedves 72%, ezt találtam neked:

"Nem mindegyik luteális szakasz kezdödik jelentös hömérsékletemelkedéssel. Elöfordulhat, hogy a hömérséklet csak 1/10 fokot emelkedik naponta."

Szóval ezek szerint ez is rendben van. :)

2014. jún. 2. 15:17
 13/114 anonim ***** válasza:
hát remélem hogy holnapra szépen felugrik. most megmértem (tudom h napközben nem ér semmit, de mikor ovu volt napközben is alacsony volt) most pedig már 36.5 :)
2014. jún. 2. 15:18
 14/114 A kérdező kommentje:
#11 hüvelyben mérem. De ugyanennyit mérek az érintésnélkülivel a homlokomon.
2014. jún. 2. 15:22
 15/114 anonim ***** válasza:

Nagyon szép görbéd van, kérdező. Drukkolok!

Bár azért arra felfigyeltem, hogy ahhoz képest, hogy gyereket szeretnétek igencsak ritkásan vagytok együtt. Tudom, semmi közöm hozzá, csak láttam mindkét görbédnél, hogy igen keveset bújtatok össze, ami babára vágyó párknál azért több szokott lenni.

2014. jún. 2. 15:23
 16/114 A kérdező kommentje:

#15 Igazad van.

Talán az az egyik oka, hogy már a harmincas éveink közepén járunk. A férjem sokszor késő estig túlórázik.

No meg aztán nem szeretnék annyira rágörcsölni, hogy szerelmeskedés helyett gyerekcsinálás legyen.

Ovu előtt van az egyetlen "időzített szex", a többi meg örömködés. :)

2014. jún. 2. 15:27
 17/114 anonim ***** válasza:

Mewgéretelek, hogy nem akarsz rágörcsölni. DE az időzített szex bizony elkerülhetetlen. Mi egy évig vártunk a babára, 30-on felül vagyunk mindketten. A 6. sikertelen hónapban kezdtem hőmérőzni és megbeszéltük a férjemmel, hogy ovu környékén szinte minden nap össze KELL bújnunk, ha van kedvünk, ha nincs. A hónap többi részében meg spontán örömködünk, de azt a 3-4 napot be kell iktatnunk mindenképpen ovu idején.

Ahogy a tesótéma mostanában felvetődik, a férjem mondja is, hogy jajj, már megint jön a programozott gyerekgyártás, de hát ha ez az ára...

2014. jún. 2. 15:34
 18/114 A kérdező kommentje:

Azért annyira nem rossz akkor sem, ha időzítve van. :)

Kicsit illúzióromboló, de fel lehet dobni a hangulatot. :)

2014. jún. 2. 15:36
 19/114 anonim ***** válasza:
Ez egy gyönyörű görbe.Egy évig hőmérőztem,de ilyen szép sosem volt :) Kivánom,hogy a jóisten adjon nektek gyermeket:),és öszinte részvétem az angyalkád miatt :(
2014. jún. 2. 16:34
 20/114 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Kérdező! Írnál nekem a méhpempőről. Biztos többféle van. Mikor kell elkezdeni, hogyan kell stb.?
2014. jún. 2. 16:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!