Láttok a teszten második, baromi halvány csíkot?
Figyelt kérdés
Amikor csináltam a tesztet,azonnal két csík jött ki rajta ,jól láthatóan,de kb 1 perc elteltével elhalványult. Nem reggeli első vizelet,mert egyfolytában pisilni járok,még este is felkelek rá,pedig nem szoktam! Vettem másik tesztet holnap reggel csinálom majd meg.De annyira izgulok,hogy végre sikerült-e?! Köszönöm előre is. a válaszokat!2014. máj. 19. 12:28
81/94 A kérdező kommentje:
Nem reggeli első vizeletből!! Akkor ez így most jó? Csak akkor én leveszek egy hetet mivel nekem 33-34 naponta jön meg! Akkor ma vagyok 4+3 kb. De akkor hogy mutatta,olyan korán a teszt és a doki mégsem látja.
2014. máj. 31. 09:17
82/94 A kérdező kommentje:
Elírtam bocsánat. 30-34 naponta jön meg!
2014. máj. 31. 09:19
83/94 anonim válasza:
Ez nagyon jó!!!!!:) Egy hét múlva már tuti látni fog petezsákot a doki, lehet csak lassabb a picike, de sokat erősödött, biztos minden rendben!
84/94 A kérdező kommentje:
Valamiért csak arra tudok gondolni,hogy egy héttel kevesebb vagyok valamiért... ez lehet az oka annak,hogy nem látja a doki! De akkor sem értem,hogy 19-én,hogyan láttam azt a nagyon halvány csíkot. Na nem ez a lényeg,hanem,hogy következő héten pénteken megyek dokihoz,akkor igazán mondhatna valami jót! :)
2014. máj. 31. 19:22
85/94 anonim válasza:
Így van! Addig is terhesvitamin, magnézium, sok sok pihenés! Tessék vigyázni magadra, ez a legtöbb amit tehetsz! Ja és írj majd! :) Addigra lehet én már megszülök:)
86/94 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál! 5 mm-es petezsák látszódik. Mivel nekem nem 28 naponta jön meg,így van kb 6 napos eltolódás,ezért nem látszódott eddig! Azt mondta az orvos,hogy 5 hetesen az 5 mm-es petezsákaz jó! Annyira örülök!! :) Mindenkinek sok egészséget kívánok!! Kedves utolsónak jó babázást is! :)
2014. jún. 4. 11:47
88/94 anonim válasza:
Jajj de jóóóó! Nagyon örülök neki! Boldog babavárást! :)))
89/94 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! ;) Mindenkinek mielőbbi babásodást és örömet,egészséget kívánok!!! :)
2014. jún. 13. 21:51
90/94 A kérdező kommentje:
Ismét barnázás... enyhe vérzés is van... :'( :'( pihenek,nem csinálok semmit sem. Ha erősödik azonnal megyek a kórházba. De a hasam nem görcsöl.
2014. jún. 14. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!