Láttok a teszten második, baromi halvány csíkot?
Figyelt kérdés
Amikor csináltam a tesztet,azonnal két csík jött ki rajta ,jól láthatóan,de kb 1 perc elteltével elhalványult. Nem reggeli első vizelet,mert egyfolytában pisilni járok,még este is felkelek rá,pedig nem szoktam! Vettem másik tesztet holnap reggel csinálom majd meg.De annyira izgulok,hogy végre sikerült-e?! Köszönöm előre is. a válaszokat!2014. máj. 19. 12:28
42/94 A kérdező kommentje:
Holnap megyek dokihoz! Most majd kiderül holnap!! :) hát reménykedem!
2014. máj. 22. 12:14
43/94 anonim válasza:
Jó jel az alsó teszt, de a doki még az égvilágon semmit nem fog látni. Amit esetleg kérhetsz, az a Bhcg vérvizsgálat, abból kiderül két nap alatt, hogy duplázódik-e a hcg szinted!
44/94 anonim válasza:
Úgy tűnik, erősödik! :) De tényleg korai még a doki!
45/94 anonim válasza:
38-as, 35-ös vagyok: az alsó elmosódotton látok egy csíkot, a többin nem. Pedig nagy felbontású, jó a laptopom képernyője. de lehet igazatok van, mert rajtam kívül mindenki szerint dereng valami.
Én úgy gondolom, hogy ilyenkor már egyértelműbbnek kéne lennie, hiszen nemsoká megjön a kérdezőnek vagy sem.
46/94 anonim válasza:
38as vagyok.
Én az alsó 3on latom a 2.csikot,de telefonon nezem lehet ez jobban visszaadja!
Nekem sem volt ekkortájt meg erosebb a 2.csíkom.
47/94 A kérdező kommentje:
Egy biztos!! Reménykedem!! :)
2014. máj. 22. 12:46
48/94 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál. 12 mm vastag a méhnyálkahártyám. A bal oldalamon lát egy kör vagy gombóc alakot ahol ennél is vastagabb,ő így mondta el,azt mondja,hogy lehet ott van benne de nem láttszik mert nagyon picike még.. pénteken vissza kell mennem! Írtátok,hogy korán mentem de tudnom kell,mert most is volt röntgenem lesz műtétem is,ház ezért is olyan fontos.
2014. máj. 24. 08:50
49/94 A kérdező kommentje:
ház* hát
2014. máj. 24. 08:51
50/94 anonim válasza:
De kérdező, nem értél el ezzel semmit, hiszen nem tudod. Szóval igazunk volt, hiszen az orvos is csak egy talánt tudott mondani. Simán lehet, hogy csak a megnyugtatásodra...
Röntgen? Nem lehet eléd is tenni egy olyan fekete izét, ami a petéinket védi, ha minket vizsgálnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!