Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Láttok a teszten második,...

Láttok a teszten második, baromi halvány csíkot?

Figyelt kérdés
Amikor csináltam a tesztet,azonnal két csík jött ki rajta ,jól láthatóan,de kb 1 perc elteltével elhalványult. Nem reggeli első vizelet,mert egyfolytában pisilni járok,még este is felkelek rá,pedig nem szoktam! Vettem másik tesztet holnap reggel csinálom majd meg.De annyira izgulok,hogy végre sikerült-e?! Köszönöm előre is. a válaszokat!
2014. máj. 19. 12:28
 11/94 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem rózsaszín inkabb szürke,igy nem mondanám halvany pozinak!
2014. máj. 19. 13:12
 12/94 anonim ***** válasza:
Mikor volt egyáltalán az ovulációd? Mert jó eséllyel még be sem ágyazódott a petesejt ha meg is termékenyült.
2014. máj. 19. 13:16
 13/94 A kérdező kommentje:
Ovum kb 9-én. Akkor jól megviccelt engem ez a teszt! :(
2014. máj. 19. 13:22
 14/94 anonim ***** válasza:
100%
Én negatívnak látom!
2014. máj. 19. 13:22
 15/94 A kérdező kommentje:
Anno amikor elvetéltem,akkor a párommal dec 25-én voltam együtt,január 7-én meg szép pozit teszteltem,de akkor már tudtam,hogy babás vagyok mert éreztem. Most is ezt érzem,meg a tünetek is ugyan azok.
2014. máj. 19. 13:25
 16/94 anonim ***** válasza:
100%
innét nem tűnik rózsaszínnek :( de szerintem 10. napon az lenne a furcsa ha az lenne. Én inkább csak két nap múlva tesztelnék ha nagyon szeretnél. Néha ilyen furcsán csíkosan kijön a tesztcsík helye még száradás előtt, ezt is annak nézem, de ne legyen igazam!
2014. máj. 19. 13:35
 17/94 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Most másfajta tesztet csinálok holnap reggel. Csak megcsinálom... ennyi bőven belefér,hogy megcsinálok egyet :( szeretném mielőbb tényleg megtudni,hogy mi a helyzet,mert ha babás vagyok,tényleg nem szeretném,hogy baj legyen.
2014. máj. 19. 13:44
 18/94 anonim ***** válasza:
54%

Szia!

Én ma ilyet teszteltem az xepillel:

[link]

A tegnapi teljesen negatív volt, semmi sem látszódott rajta. Ezen a main van egy nagyon halvány, de egyértelműen rózsaszín csík. A kép lehet nem adja vissza, hiszen nem a legjobb felbontású a telefonom, illetve természetes fény sem volt. Egyelőre elkönyveltem szellemcsíknak, egyébként kb 8.-án lehetett az ovulációm.

Sok sikert Nektek! Majd írj mi lett!

2014. máj. 19. 13:57
 19/94 A kérdező kommentje:
Ezt a fajtát csináltam én is!! :) én látom a tiéden a csíkot!!! :)
2014. máj. 19. 14:11
 20/94 A kérdező kommentje:
Nektek is sok szerencsét kívánok!!! Tudnánk valahogy tartani a kapcsolatot?? :)
2014. máj. 19. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!