Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Láttok a teszten második,...

Láttok a teszten második, baromi halvány csíkot?

Figyelt kérdés
Amikor csináltam a tesztet,azonnal két csík jött ki rajta ,jól láthatóan,de kb 1 perc elteltével elhalványult. Nem reggeli első vizelet,mert egyfolytában pisilni járok,még este is felkelek rá,pedig nem szoktam! Vettem másik tesztet holnap reggel csinálom majd meg.De annyira izgulok,hogy végre sikerült-e?! Köszönöm előre is. a válaszokat!
2014. máj. 19. 12:28
 51/94 A kérdező kommentje:
De tettek,de azt mondták attól még így is káros. :( azt mondta a doki,hogy a 12 hétig nagyon nem ajánlatos a műtét ha terhes vagyok!
2014. máj. 24. 10:20
 52/94 anonim ***** válasza:

Ki mondta, hogy még így is káros? Akkor a betegekre is káros? Ugyan már, szerinted akkor mindenki elvetél, aki pl. nem tudja még, hogy terhes, de felszakad az álla és megröntgenezik?

Ha meg igaz, akkor elég kemény, hogy a világon mindenhol röntgeneznek...

2014. máj. 24. 10:22
 53/94 anonim ***** válasza:
Nem elsősorban a röntgen veszélyes, hanem a műtét!!!
2014. máj. 24. 10:51
 54/94 A kérdező kommentje:
Azt mondták,hogy a röntgensugár károsíthatja a magzatot! Ezt így szórol szóra. Viszont a doki azt mondta a 12 hétig nagyon nem kellene az a műtét! Szerdán derül ki,hogy mikor műtenek. Decemberben 23-án,volt egy balesetem,elütött egy autó,tropára tört a bal lábfejemben az összes csont. Mai napig sántítok mert nem tudok normálisan menni,nem hajlik a lábam,van ahol össze sem fort,4 csont hiányzik a lábamból,plusz egyet kivesznek ami rossz helyre került,ami miatt cipőt nehéz felvennem. Szóval nem is ez a lényeg,bocsi,hogy leírtam. :( remélem mielőbb megtudom mi a helyzet.
2014. máj. 24. 21:42
 55/94 A kérdező kommentje:
Elírtam bocsi.... nem bal lábam,jobb lábam ment szét. Jahh amikor terhes voltam anno akkor nem rtg-nezték meg a fogamat sem. Nem arra céloztak,hogy elvetélek,hanem,hogy károsíthatja.
2014. máj. 24. 21:44
 56/94 A kérdező kommentje:
Lányok!! Most csináltam egy gyönyörü pozi tesztet!! Pedig nem is reggeli első pisi!! Sírok annyira boldog vagyok!!!!! :D
2014. máj. 25. 19:07
 57/94 A kérdező kommentje:
2014. máj. 25. 19:15
 58/94 anonim ***** válasza:
Totál negának látom :/
2014. máj. 27. 12:05
 59/94 anonim ***** válasza:
100%
Gratulalok! Ez mar szep pozi!! :) utolso biztos nem a legutolso kepet lattad! :D Kerdezo, majd irj ha latott doki!:) 34 hetes kismami
2014. máj. 27. 13:01
 60/94 A kérdező kommentje:
Tegnap reggel elkezdtem barnázni!! Ettől féltem,nem akarom,hogy megint vetélés legyen!!! :( azonnal mentem dokihoz,írt fel gyógyszert,duphaston-t, 2x1-et szedek,meg magne b6-ot 3x2-t,meg fekszem. Annyira félek még felállni is. De ahogy pihenek azt veszem észre,hogy múlik el. Anno is így kezdődött,hogy kicsi barna aztán mégtöbb barna aztán vér és nagyon sok vér. Igyekszem pozitívan gondolkodni! Nem lesz semmi baj!! :)
2014. máj. 27. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!