Láttok a teszten második, baromi halvány csíkot?
Figyelt kérdés
Amikor csináltam a tesztet,azonnal két csík jött ki rajta ,jól láthatóan,de kb 1 perc elteltével elhalványult. Nem reggeli első vizelet,mert egyfolytában pisilni járok,még este is felkelek rá,pedig nem szoktam! Vettem másik tesztet holnap reggel csinálom majd meg.De annyira izgulok,hogy végre sikerült-e?! Köszönöm előre is. a válaszokat!2014. máj. 19. 12:28
71/94 A kérdező kommentje:
Igen erre gondoltam én is.. :'( :'( :'(
2014. máj. 30. 15:09
72/94 anonim válasza:
Jó lett volna nézni, hogy erősödnek e a tesztjeid, mert nekem mikor ez volt, látszott ugyan a második csík, de nem erősödött egy héten át.
73/94 A kérdező kommentje:
Most azon gondolkodom,hogy 25-re nem vártam,de van,hogy 1-2 napot még ráhúz néha és nem jön meg. Akkor ezzel a pár nap késéssel,kell,hogy egyáltalán látszódjon valami? Mert ha mondjuk 25-re nem vártam,akkor is csak 5 napja késik. Vagy már nem is tudom... :(
2014. máj. 30. 16:01
74/94 anonim válasza:
A legutolsó felrakott teszted elég erős volt már, szerintem egy hete most már késnie kell a kép alapján. Nem tudnál reggel ugyanolyan teszttel csinálni egyet, nagyon sok minden kiderülne!
75/94 A kérdező kommentje:
Asszem meg tudom oldani!! Reggel elmegyek veszek egyet és megcsinálom! Felteszem majd ide is!
2014. máj. 30. 21:14
76/94 anonim válasza:
Drukkolok! Abból baromi sok minden ki fog derülni. Remélem jó erős lesz, mint a kontrollcsík, mert akkor nincs gond!
77/94 A kérdező kommentje:
Hát nagyon izgulok!!! Ma már feladtam,hogy nem is vagyok terhes,aztán sírás jött...
2014. máj. 30. 21:28
78/94 anonim válasza:
Pedig most egyedül ezzel árthatsz! Ne idegeskedj, mindenképp jó jel a teszted, tudom hogy nem vigasztal, de sajnos nagyon sok nőnek még az sem adatik meg, hogy elinduljon a beágyazódás. Nálatok ez simán ment!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!