Nagyon halvány második csík a teszten lehetséges, ha 10 napja volt az együttlét? Vagy ennyi idő után még lehetetlen, hogy jelezzen a teszt?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 29. 19:02
1/37 anonim válasza:
Elvileg lehetetlen, hisz még beágyazódás sem volt. Gyakorlatilag bármikor bármi lehetséges.
2/37 Vilcsianyuja válasza:
A beágyazódás már meglehetett, elképzelhető a nagyon halvány pozitív teszt.
3/37 anonim válasza:
Nekem az együttlét utáni 11. napon lett nagyon halvány a tesztem :) Mostmár 6 éves a "végeredmény" :)
4/37 anonim válasza:
Első, nem helyes amit írtál. A beágyazódás 3-7 nap. És vannak olyan tesztek, melyekre az van írva, hogy a 10 napos terhességet kimutatják. :)
5/37 A kérdező kommentje:
Gratulálok! :-)
Köszönöm a válaszokat! Megpróbáltam fotózni, de nem túl jó a felbontás. Ha a telefonomon nézem a képet látszik, ha laptopon meg nem. Elvileg 2 nap múlva erősebbnek kell lenni ugye?
2014. ápr. 29. 19:15
6/37 A kérdező kommentje:
Elvileg 10-es teszt. Nem akartam idő előtt tesztelni, de tegnap óta annyira fáj a mellem, hogy hozzá sem lehet érni, illetve olyan mintha felfáztam volna.
2014. ápr. 29. 19:18
7/37 anonim válasza:
4-es,
totális tévedés! 7-10 nap és van olyan teszt is, amire 3 napot írnak, DE AZT A BEÁGYAZÓDÁS kezdetétől kell számolni!
Kérdező!
Milyen erősségű volt a teszt? Ha 10-es, elképzelhető.
Ha 25-ös, akkor gyanúsabb az, hogy mégse akkor fogant. Nem voltatok együtt pár nappal korábban is?
Egyébként igen, elméletben kétnaponta duplázódik a HCG szintje, így akkor erősebbnek kell lennie.
8/37 anonim válasza:
Hát én nem tudom, csak azt tudom, hogy mi március 2-án voltunk együtt (este, és csak akkor mert a férjem elutazott utána), és 13-án reggel + volt a teszt halványan :) (Ja, és a ciklusaim 50 naposak voltak, úgyhogy a mensi időpontjáig lett volna még hátra vagy 20 nap :D
9/37 A kérdező kommentje:
De jó ilyet olvasni! :-) Remélem nekünk is sikerül majd, régóta várjuk a babát!
2014. ápr. 29. 19:27
10/37 A kérdező kommentje:
Milyen fajta tesztet használtál kedves 8-as válaszoló?
2014. ápr. 29. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!