Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon halvány második csík a...

Nagyon halvány második csík a teszten lehetséges, ha 10 napja volt az együttlét? Vagy ennyi idő után még lehetetlen, hogy jelezzen a teszt?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 29. 19:02
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó hír! Hétvégén én is veszek majd xepilt, remélem akkorra szép pozitívat mutat majd. Drukkolok Neked!
2014. ápr. 30. 12:49
 22/37 anonim ***** válasza:

Sajnos tul jo kepet nem tudtam csinálni,pedig az életben most mar olyan jol latszodott:-) remelem holnapra meg erosebb lesz,akkor leszek dpo 11.nap.

Talan ez a kep is visszaad vmit belőle:

[link]

írj majd ha teszteltel!!

2014. máj. 1. 08:06
 23/37 A kérdező kommentje:
Igen, vmi még így is látszik! :-) Képzeld tegnap nagyon úgy éreztem mint mikor menstruálok. A melleimhez hozzá se lehet érni. Este volt egy kis barnás-véres folyásom, azóta meg időnként nagyokat nyilalgat a hasamba. Sosem volt még ilyen. Remélem baba lesz minkettőnknél! Majd írj még!
2014. máj. 1. 08:25
 24/37 A kérdező kommentje:

Na nekem nem sok változás van, de tegnap is pecsételgettem, minden törlésnél barnás volt. Nem szoktam, szóval elég fura. Ma veszek xepil és majd látjuk.

Kedves utolsó válaszoló hogy állsz? Izgulok ám érted! :-)

2014. máj. 2. 08:23
 25/37 anonim ***** válasza:

Szia!mi lett teszteltel?

Remelem Te jo hírekkel jossz.

Nekem nem erősödött a teszten a csíkom,varom h megjojjon...!

2014. máj. 5. 06:59
 26/37 A kérdező kommentje:

Szia! Nagyon sajnálom! :-(

Nekem sincs még rendes csíkom, szombaton xepil negatív, tegnap és ma lett rajta egy nagyon halvány csík, de ez alapján nem bizakodom. A tegnapit mindjárt belinkelem. A mai annyiból másabb, hogy kicsit teltebb a tesztcsík. Nagyon kell nézni, de van rajta halványka csík.

2014. máj. 5. 07:30
 27/37 A kérdező kommentje:
2014. máj. 5. 07:30
 28/37 anonim ***** válasza:

Drukkolok neked!

Ha őszinte véleményemet kérdezed ez a teszt menzi kimaradt napjan mar szép erősen mutatta nekem eddig mindig,a halvany csikokbol meg menzi lett:-((

A mairol nincs képed?

2014. máj. 5. 08:05
 29/37 anonim ***** válasza:
Kérdező, én ezen sehogy se látok csíkot :(((
2014. máj. 6. 19:13
 30/37 A kérdező kommentje:
Semmi baj, tényleg nagyon halvány, gépről én sem látom. Lehet az első teszt megtévesztett vagy nem is tudom. Viszonylag sokszor együtt voltunk, szóval az sem biztos mikor foganhatott volna baba. Ma is teszteltem egyet gyógyszertári mártogatóssal, amin szintén halvány csíkocska jött elő. Hamarosan kiderül mi a helyzet.
2014. máj. 6. 22:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!