Nagyon halvány második csík a teszten lehetséges, ha 10 napja volt az együttlét? Vagy ennyi idő után még lehetetlen, hogy jelezzen a teszt?
Sajnos tul jo kepet nem tudtam csinálni,pedig az életben most mar olyan jol latszodott:-) remelem holnapra meg erosebb lesz,akkor leszek dpo 11.nap.
Talan ez a kep is visszaad vmit belőle:
írj majd ha teszteltel!!
Na nekem nem sok változás van, de tegnap is pecsételgettem, minden törlésnél barnás volt. Nem szoktam, szóval elég fura. Ma veszek xepil és majd látjuk.
Kedves utolsó válaszoló hogy állsz? Izgulok ám érted! :-)
Szia!mi lett teszteltel?
Remelem Te jo hírekkel jossz.
Nekem nem erősödött a teszten a csíkom,varom h megjojjon...!
Szia! Nagyon sajnálom! :-(
Nekem sincs még rendes csíkom, szombaton xepil negatív, tegnap és ma lett rajta egy nagyon halvány csík, de ez alapján nem bizakodom. A tegnapit mindjárt belinkelem. A mai annyiból másabb, hogy kicsit teltebb a tesztcsík. Nagyon kell nézni, de van rajta halványka csík.
Drukkolok neked!
Ha őszinte véleményemet kérdezed ez a teszt menzi kimaradt napjan mar szép erősen mutatta nekem eddig mindig,a halvany csikokbol meg menzi lett:-((
A mairol nincs képed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!