Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon halvány második csík a...

Nagyon halvány második csík a teszten lehetséges, ha 10 napja volt az együttlét? Vagy ennyi idő után még lehetetlen, hogy jelezzen a teszt?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 29. 19:02
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

Szinten 10 nappal az együttlét után halvány pozi teszt :) én predictor earlyvel teszteltem, az is 10es. Már 12 hetes vagyok :) lehetséges Igen kedves kérdező! 2 nap múlva újra tesztelt ugyanolyan teszttel, addigra már erősebbnek kell lennie ha baba van.

16 honapos kislány anyukája aki 12 hetes várandós a 2. picivel :)

2014. ápr. 29. 19:52
 12/37 A kérdező kommentje:
Gratulálok Nektek is! :-)
2014. ápr. 29. 19:55
 13/37 anonim ***** válasza:

Nekem 9dpo napon du lett halvany pozi az xepil teszt!ikrekkel voltam babas,tuti emiatt is volt.

Ma dpo 9.nap halvány pozi lett ujra ugyanez a tesztem,most nagyon reménykedem es izgulok,hogy hamarosan erosebb csikos legyen!!

Sok sikert!!

2014. ápr. 29. 20:19
 14/37 A kérdező kommentje:
Szorítok Neked! Ha úgy vesszük nekem is ez a 9.-ik nap, és én is délután teszteltem. Képed van esetleg?
2014. ápr. 29. 20:28
 15/37 anonim ***** válasza:
Most babonabol nem akarok feltenni,de ha holnapra erősödni fog hozok kepet!!
2014. ápr. 29. 20:47
 16/37 A kérdező kommentje:
Rendben. Nagyon várom azt a képet!
2014. ápr. 29. 20:53
 17/37 anonim ***** válasza:
Nekem 25-ös vaterás Wondfo teszztel lett halvány pozitívom a peteérés utáni 10. napon, tehát bizony van ilyen igen.
2014. ápr. 29. 22:18
 18/37 anonim ***** válasza:

17-es vagyok

Azóta már másfél éves a lányom, tehát biztosan terhes voltam akkor :))

2014. ápr. 29. 22:19
 19/37 A kérdező kommentje:

Gratulálok Neked is!

A mai 10-es tesztem nem még mindig nagyon halvány, vettem egy patikásat is, de az meg olyan fura lett, szóval türelmesen várnom kell, egyszer úgy is eljön a MI napunk is.

2014. ápr. 30. 10:47
 20/37 anonim ***** válasza:

Szia!15-os vagyok!

Erősödött picit a csíkom az xepilen(2is csináltam h nehogy szellemcsikba fussak..mindkettőn egyformán látszódik)

A netes 10-es tesztem halványabb,de azon is ott van.

Igaz nem eros,de nem kell forgatni egyiket sem h lassan vmi dereng ott.

Remelem nagyon,hogy holnapra meg alakul!!

Nem szeretnek meg mindig kepet feltenni,nem régen ez nem hozott szerencsét,mindki gratulált itt aztan megjott..

Holnap hozok,ha minden jol alakul!

Drukkolok neked is!

(Nekem eddig 2gyermekemet az xepil mutatta ki legkorábban,a gabriel pl csak pislakolt mikor ez mar full pozi volt.Tudom ajánlani,es mindig egy fajtát használj h legyen viszonyítási alapod- ez az en tapasztalatom!sok sikert neked is!!!)

2014. ápr. 30. 12:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!