Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy lehetetlen? (Bővebben lent. )
Van egy ismerősöm (lány), aki nagyon tetszik nekem, egyszer már említettem is neki a dolgot fél éve, akkor azt mondta, hogy ő nem érez így. Így nem lett belőle semmi sajnos.
Lehetséges, hogy mégis legyen ebből valami, vagy szimplán lehetetlen?
Mindent nő meghóditható! Úgy szoktam mondani, hogy minden holló szájából kiénekelhető a sajt, csak el kell találni a dalt, és néha nagyon sokáig kell énekelni :)
Az exem engem konkrétan utált, és 7 hónap nagyon intenziv udvarlásba kerül.t. Aztán 2 évig voltunk együtt. (az más kérdés, hogy életem nagy hibája volt pont vele)
Sohasem lehetetlen. De nagyon kemény meló tud lenni :)
Igen, kemény munkával szinte a lehetetlen is elérhető, ahogyan Dowd írta, de kérdés az, hogy mennyit vagy hajlandó áldozni rá. Amennyiben hajlandó vagy kitartóan udvarolni neki, már növeled az esélyeidet arra, hogy meghódítsd őt, de udvarlás alatt nem azt a pár mondatot értjük, amelyből manapság az " udvarlás " áll, hogy:
" - Szia ! Volna kedved meginni valamit velem ?
- Hát nem igazán érek rá...
- Oké....akkor szia. "
Erre vagy egy hasonló párbeszédre mindenki képes, most én nagyon leegyszerűsítettem, de a lényeg az, hogy a fiatalok zöme a régebbi időkkel ellentétben már teljesen elfelejtett udvarolni.
Azt sem írtad, hogy amióta megemlítetted neki a dolgot, azóta mit csináltál fél éven keresztül, bár gondolom nem sokat. Ilyen hozzáállással kevesek az esélyeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!