Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez talán lehetetlen?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok. Amikor találkozok a haverjaimmal, legtöbb esetben 2en vagyunk. Nagyon jó pillanatok, beszélgetések teremnek pl mikor sötétedéskor beülünk a mekibe, aztán mikor kijövünk, már sötét van, leülünk egy padra és beszélgetünk.

Nem vagyok társasági ember. Úgy érzem nekem ez a 2esbe jobban fekszik. Nem tudom elképzelni magam ilyen nagy utcai hulligánbandákban. Ha hulligánkodunk, azt 2en csináljuk.

Arra jöttem rá a napokban, hogy nekem mégis ezt sokkal jobb lenne egy lánnyal csinálni. Vele kajálni, aztán este az utcán átölelni, biztonságérzetet adni, csókolózni. A padon ülés közben is simogathatnánk egymást. Meglepem nap mint nap. Szeretnék vele egy ágyban aludni, és melegíteni egy hideg éjszakába.

Szerintem nekem erre van szükségem. De az a baj, hogy eddigi tapasztalataim szerint ilyen lány nincs. Ahogy ilyen kapcsolat sincs 16 évesek közt. Bulizni járnak, hatalmas baráti társasággal rendelkeznek. Valószínüleg ez lenne a normális . Bár sajnos én nem tudnám élvezni hogy ez az életem.

Minden lánytól elmegy a kedvem ha meglátom, hogy körül van véve fiúkkal.

Szerintetek ez az egész normális?

2013. szept. 15. 16:11
 1/3 anonim ***** válasza:
én is így vagyok, kisebb társasággal sokkal jobb mint egy óriási csordával :D
2013. szept. 15. 16:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen normális hogy elmegy a kedved az ilyen lányoktól, az ilyenektől nekem is. Neked a normálisak kellenek nem a Party ******. Vannak ilyen lányok csak a mai világba egyre kevesebb ezért ha megtalálod sose engedd el :) Ja és van ilyen kapcsolat 16 év között. Például az enyém :) mesélhetek ha akarod :) :D Irj Privit
2013. szept. 15. 16:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen lányok, az osztályodban is biztos van olyan, aki nem mindig egy csordával van, hanem csak 1-2 barátnője van és nem jár bulizni. Szinte mindenhol van legalább 1-2 ilyen lány. Én is ilyen voltam / vagyok.
2013. szept. 15. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!