Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak az idiót@ húgával? Vagy tényleg én vagyok túl lehetetlen?

Figyelt kérdés

A barátnőm most töltötte be 25-én a 24-et. Az anyukája kiutazott Angliába 2 hónapja, így a húgával meg az apjával él. Ő és a húga teljesen ellentétes személyiségek, a húga társaságkedvelő, szinte sosincs otthon, rengeteg barátja van, többségében fiúk. Ja, és persze a húga is párkapcsolatban él, kb. egy éve - nem mellesleg, 18 éves.

A probléma ott kezdődik, hogy a húgának én is az ellentéte vagyok. Nem nagyon tudunk miről beszélni (de azért próbálkozunk, ha már együtt vagyunk vele, legtöbbször mert nincs hova mennünk), teljesen különböző az érdeklődési körünk. Nos, jött a barátnőm születésnapja, és mivel nincs túl sok pénzünk, ezért nagy ünneplés sem volt. A húga szervezkedett a háttérben - NÉLKÜLEM -, hogy majd süt tortát, meg elviszi bowlingozni (ahol még soha nem volt, és én szerettem volna elvinni először). A barátnőmnek is többségében fiú barátai vannak, de legközelebb egy áll, aki 17 éves, a húga zenekarában játszik. Az a fajta tipikus társaság szégyene/bohóca, akinek "olyan beszólásai vannak meghalsz". Nem ismerem őt, viszont az már kicsit zavar, hogy állandóan ott van mindenhol. Beszélget a húgával (ami igazából nem érdekel), beszélget a barátnőmmel, ami már annál inkább érdekel. Facebookon csak velem és vele beszél, na meg néha az anyukájával... de ha velem nem is, azzal a barátjával biztosan írogatnak. Tudni kell még erről az illetőről, hogy bármikor találkoztam vele, bármilyen közös programon ott volt, egy szót sem szólt hozzám - de én se hozzá (és ha ott voltam, a barátnőmmel se nagyon beszéltek, csak 1-2 szót).

Nos, ezt az embert a barátnőm húga beszervezte, hogy majd segít a születésnapi meglepetésbuli előkészületeiben (a bevásárlás már megvolt, tettek is fel róla közös képeket... miközben ennek a lánynak van pasija) nem engem, hanem ezt a barátot.

A terv az, hogy a húga és ez a barát megcsinálják a kaját, én és a barátnőm átmegyünk, eszünk, aztán átutazunk egy másik városba, kb. 40 km-t, mert már ott a húga foglalt bowling pályát.

Majd mindezek után, miután már nekem semmi beleszólásom nem lehet a dolgokba, szól a húga (épp pár perce), hogy ez van, szeretné ha mennék, és ne mondjak a barátnőmnek róla semmit.

2013. júl. 4. 13:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Örülj hogy szólt :-)

Egyébként meg írod hogy társasági ember, szóval ez neki jön, téged meg kis féltékenynek ismert meg aki nem akart nagy bulit, ezért inkább így csinálta.

2013. júl. 4. 13:31
 2/15 A kérdező kommentje:

A barátnőm sincs oda a "nagy bulikért". Mellesleg, az előző tervben, ami le lett fújva, ezért már "nyilvános", még a pasiját is el akarta hívni, akit rajta kívül senki nem ismer.

Az én születésnapomra pl. beszervezte a barátnőmet fotósnak a koncertjére, amire persze el kellett menni, én hülye meg el is mentem, mert vele akartam lenni - hátra hagyva mindent. :)

2013. júl. 4. 13:36
 3/15 anonim ***** válasza:

ez van, sajnos a családod nem lehet megválogatni, a barátnődnek meg kiderül tetszik v. sem

itthon sem egyformák, de nem is szerveznek így egymásnak semmit, mert nem jönne be

nyugi, viseld el, próbálj alkalmazkodni, csak legyél önmagad, az kell a barátnődnek más nem!! N

2013. júl. 4. 13:38
 4/15 anonim ***** válasza:
Az elég gáz hogy a hugát választotta helyetted...
2013. júl. 4. 13:38
 5/15 tetro ***** válasza:
ha nem írod le, hogy mennyi idős vagy, biztosra vettem volna, hogy egy nappal sem vagy idősebb 17-nél. mert amit és ahogy írsz, az egy tapasztalatlan butuska tini szintje.
2013. júl. 4. 13:40
 6/15 A kérdező kommentje:

Az lehet, sőt, biztos, hogy nincs okom féltékenynek lenni, de azért igencsak rosszul esik és zavar.

Nem leszólást kértem, hanem választ a kérdésre.

2013. júl. 4. 13:44
 7/15 A kérdező kommentje:
Mint utóbb kiderült, e hét szombatra tervezte a zsúrt, amikor is miénk lehetne az egész ház, mert nálunk senki nincs itthon. Ez egyre fantasztikusabb! :D
2013. júl. 4. 13:52
 8/15 tetro ***** válasza:
A válasz. Próbálj meg felnőni. Egy felnőtt férfi piszlicsáré dolgokból nem csinál ekkora problémát, és nem hisztizik mindenen.
2013. júl. 4. 13:58
 9/15 anonim ***** válasza:

Most ez komoly? Tehát ez egy létező probléma?

Vagy marha nyugodt életed van, vagy tök jól állsz anyagilag, de, hogy ilyen - nem is elég ez a szó rá - F A S Z S Á G O K O N izguljál, ez példaértékű.

2013. júl. 4. 13:59
 10/15 anonim ***** válasza:

Mondd meg a csajnak hogy ne legyen féltékenységi harc ebből, és jó lenne ha téged is megkérdezne néha.

Fejeld meg a dolgot a legtutibb szülinapi ajándékkal ami mellett az a hülye bóvling eltörpül.

A húgával meg barátkozz össze mert amíg nem teszed addig csak féltékenységi harc fog menni.

2013. júl. 4. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!