Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetetlen lenne?
Figyelt kérdés
Lehetetlen lenne itthon,Magyarországon néger fiúkkal ismerkedni? Nagyon szimpatikusak#néger #szimpatikus.
2013. jún. 27. 16:58
1/10 anonim válasza:
nem lehetetlen én is találkoztam már egyel
2/10 anonim válasza:
Kapásból tudok 2 néger magyar fiút.
3/10 anonim válasza:
Nagyobb városokban rengeteg van, Debrecen, Pécs, de Dunaújvárosban is láttam párat múltkor.
4/10 anonim válasza:
nekem meg a japán lányok szimpatikusak, mégsem gondolom hogy lehetetlen lenne velük ismerkedni. Egyszerűen csak valószínűleg sok ismerősük van, mivel errefelé "különleges"-nek számítanak, így kicsit körülményesebb a dolog, de nem lehetetlen
6/10 A kérdező kommentje:
De figyeljetek már:/ tudom vannak négerek
Én pl egy olyan városban lakom ahol van egy menekült tábor, de ők azok akikkel nem kezdenék
2013. jún. 27. 17:03
7/10 anonim válasza:
Szóval tényleg igaz az evolúciós létra elmélet ázsiai<fehér<néger, jé és milyen érdekes pont a magassággal, péniszmérettel növekedik, míg az intelligenciával csökken
8/10 A kérdező kommentje:
Feélek tőlük , meg igazából magyarul beszélő fiú kellene nekem
2013. jún. 27. 17:04
9/10 A kérdező kommentje:
Igazából a magyar fiukat is ugyan ugy elfogadom, de a négerek sokkal kulonlegesebbek, és számomra kedvesebbek
2013. jún. 27. 17:06
10/10 anonim válasza:
Szerintem egyetemek környékén tudsz ismerkedni itt tanuló fekete fiúkkal, vagy focisták között, biztos van olyan is, aki már régebb óta lakik Magyarországon és beszéli a nyelvet. Meg vannak olyanok is, akik félig afrikaiak, félig magyarok, nekik is sötét bőrük van és ők biztosan tudnak magyarul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!