Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetetlen hogy a mostani barátommal maradjak egész életemre?
Ilyesmin én is gondolkodtam már... Sokan hangoztatják, hogy a fiatalság velejárója, hogy ki "kell" élni magát az embernek mielőtt elkötelezné magát.
De ha jobban belegondolsz, miért kellene bármit is erőltetni? Ha így vagytok boldogok és nem vágytok arra, hogy más legyen veletek, akkor ki le nem szarja, hogy mit gondol a világ?
Én sosem vágytam arra, hogy váltogassam a partnereket... egy valakivel képes lennék leélni az életem. Lelehet hülyézni emiatt, de nem érdekel. Ez van :) Nekem jó így.
Örülj hogy ott van és ne agyalj ezen.
Persze vannak, akik együtt maradnak egy életre, nem lehetetlen, de tényleg az szokott lenni, hogy huszonévesen annyira más irányba fejlődik a pár két tagja, hogy szétválnak.
Igazából az csak egy dolog, hogy szeretitek egymást.
Az, hogy tudtok-e együtt élni, az huszonéves korotok felé fog ki kiderülni - vagy akár később. Legtöbbször nem azért mennek szét a párok, mert nem szeretik egymást, hanem mert megváltoztak.
Pl. a fiú egyetemre menne, később alapítana családot, a lány már babázna.
A lány karriert szeretne, elkerül egy jó munkahelyre, élvezi a munkáját, szeretne előrelépni, esetleg majd később szülni 1 gyereket akit 2 évesen bölcsibe ad és visszamegy dolgozni + míg a fiú egy otthon ülő asszonykát akar, aki meleg vacsorával és tiszta lakással várja.
Vagy az egyik külföldre menne, a másik a szomszéd kerületbe/faluba sem menne.
Anyukámék azért vannak együtt 50 éve, mert apámmal együtt otthonülős, hozzánk ne jöjjön senki, főleg ne bejelentés nélkül. Ne utazzunk, ne menjünk sehová, csak üljünk együtt és nézzük a tévét.
Más meg nyüzsgő, szeret utazni, szereti ha vendégek jönnek, vagy a haverok csak beugranak egy sörre...
Szóval ezek nem 18 évesen, hanem később, van ami 30-40 évesen jön elő... Aztán ha valamelyik nem érzi jól magát a kapcsolatban, akkor előbb-utóbb jönnek a veszekedések és a szétválás. Ha egy irányba fejlődtök, ugyanazok lesznek a céljaitok, akkor együtt maradtok. Ha nem, akkor majd jön más, akit ugyanígy fogsz szeretni.
Ezt mindenki érzi az első kapcsolatában, ne törődj másokkal.
Persze, mi tudjuk, hogy nem marad örökké így, de nektek nem kell ennek tudatában élni. Ha egy fiatal pár nekem ilyesmiről mesél, én csak elismerően mosolygok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!