Egyetemista vagyok, a hülye órarendem miatt lehetetlen megoldani a rendszeres étkezést. (pl kedden egész nap,8-tól 8-ig vagyok), mozgáshoz gyakran nincs energiám, hetente van egy tesiórám, és kész. Hogy tudnék mégis valahogy fogyni?
nálunk mindenki evett annak idején két előadás között, ha épp úgy jött ki a lépés, délben meg gyorsan átmentünk ebédelni, ha a koli mellett volt óránk (ha nem ott, akkor a saját készítésű szuperfinom szendvicseinket majszoltuk nagy élvezettel és senkit nem zavart, hogy a másik mit gondolhat, hisz a ő is épp evett:) ) de nem is értem, hogy jutott eszedbe a kérdés - alapvető igény kielégítéséről van szó, a csoporttársaid is ugyanúgy étkeznek, nincs ebben semmi kirívó
26/N
én minden este összekészítem a másnapi kajámat és azt viszem. heti 5 napból 4x reggel 8tól este 8ig tolom, mégis megyek heti 2x futni és kondizni is. a konditeremből 1 órája értem haza, és most ülök neki a tanulnivalónak üres hassal persze, mert a diéta miatt a vacsim fél órája egy nagy adag saláta volt egy vékony szelet párolt csirkemellel.
ez van, a jó alakért meg kell szenvedni. aki kifogásokat gyárt, az biztos, hogy sosem fog lefogyni...
hosszú napodon nem akartál magadtól bent enni? O_O bölcsésznek tanulsz?
egyébként, én melóhelyen még kijártam erőedzést csinálni a mosdóba, napjában néhányszor. valahogy az egyetemen ezt nem.. de igyekszem nem sokat bent lenni, annyi pihi kell is. energiához meg el lehet kezdeni taichizni, egészségesen élni, már ha tényleg zavar hogy nincs energiád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!