Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Majdnem 2 éve vagyunk együtt, de kezdek beleőrülni ebbe a kapcsolatba. Felmerül egy gond és LEHETETLEN vele megbeszélni. Inkább leül a Tv vagy szg. Elé, direkt nem hallja amit mondok.
szeret, mert észrevenni, hogyha valaki szeret valakit.
de biztos egy kis lazításra vágyik, nem a folytonos veszekedésekre, azért nem hallgat meg, vagy nem tudom. nagyon naiv sem akarok lenni..
Az a baj, h amit leírtál a kérdésedben, azok alapján ő mindent elvár tőled, de ő nem hajlandó semmit tenni érted. Nekem ez egyáltalán nem lazításnak tűnik.
A legnagyobb baj pedig, hogy hagyod is magad. És ha ez így megy tovább, abból jó biztos nem fog kisülni. Nem veszekedni kell, hanem értelmesen megbeszélni a dolgokat, kommunikálni egymással. Ha erre nem képes, és fontosabb a gép, vagy a tv, akkor az elég nagy szégyen.
E-mailben írd meg neki a gondodat! (Röviden, tömören.)
Sajnos más/jobb tanácsot adni nem tudok. kb 40 éve vagyok házas, szinte a lelki társam a párom, de megértetni vele valamit mégsem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!