Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon halvány második csík a...

Nagyon halvány második csík a teszten lehetséges, ha 10 napja volt az együttlét? Vagy ennyi idő után még lehetetlen, hogy jelezzen a teszt?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 29. 19:02
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi újság? lett baba? én várakozom, kíváncsi vagyok veled mi van, mert ugyanígy vagyok
2014. máj. 19. 13:12
 32/37 anonim ***** válasza:
Szia! Mi lett? Légyszi írd majd meg! Mert ma nekem is ilyen nagyon halovány csíkos lett ez a fajta tesztem! Holnap reggel másfajtával tesztelek!
2014. máj. 19. 22:05
 33/37 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Sajnos baba nem lesz, de HCG-re reagált a teszt. Olyan szép is lett volna... Bajok vannak nálam, kivizsgálások lesznek, mert ez már nem az első ilyen eset. :(
2014. máj. 19. 22:42
 34/37 anonim ***** válasza:
Sajnálom! További sok sikert! ;)
2014. máj. 20. 06:09
 35/37 A kérdező kommentje:
Sok sikert viszont! Milyen lett a teszted amúgy? Van képed? Amúgy ajánlanám a facelle sima tesztcsíkját, az sosem csapott még be, és nem lesz száradási csíkos.
2014. máj. 20. 06:32
 36/37 anonim ***** válasza:
Sajnálom Kedves Kérdező! De akkor ez már egy félig-meddig jó hír, hogy képes vagy teherbe esni, a férjednek jók a spermák, neked jó a petevezető stb, csak valamiért nem tud megmaradni. Reméljük erre hamar találnak megoldást és hamarosan babás leszel!!! Én biztos vagyok benne, ha már tudják mi a baj, akkor onnan hamar a siker :)
2014. máj. 21. 07:01
 37/37 A kérdező kommentje:
Én is ebben bízok, talán elég lesz a progeszteron pótlás is.
2014. máj. 21. 08:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!