Láttok a teszten második, baromi halvány csíkot?
Figyelt kérdés
Amikor csináltam a tesztet,azonnal két csík jött ki rajta ,jól láthatóan,de kb 1 perc elteltével elhalványult. Nem reggeli első vizelet,mert egyfolytában pisilni járok,még este is felkelek rá,pedig nem szoktam! Vettem másik tesztet holnap reggel csinálom majd meg.De annyira izgulok,hogy végre sikerült-e?! Köszönöm előre is. a válaszokat!2014. máj. 19. 12:28
22/94 A kérdező kommentje:
2014. máj. 19. 14:41
24/94 anonim válasza:
Valami dereng, de nem egyértelmű.
Ne tesztelgess ilyen baromi korán, mert most néhányan csalódást okoztak a válaszukkal, aztán lehet, hogy tök alaptalanul, mert mégis babás vagy.
25/94 anonim válasza:
11-es vagyok!
Ezeken a képeken mar szép,halvany rózsaszínnek latom a csíkodat!!
Nekem is ilyen volt nek várt elott 6nappal(ikreket vártam :-D )
Megy a drukk,reggel nyugodtan Tesztelj ujra tuti ott lesz a 2.csik meg erősebben!!!
26/94 anonim válasza:
6 nappal korábban teszteltél minimum, ha terhes vagy sem feltétlen mutatja még ki a teszt. Hiába tesztelsz holnap, az sem fog mást mutatni mivel a HCG kétnaponta duplázódik, de van gyereked így tudod te is.
28/94 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszát!! Holnap reggel csak tesztelek egyet,bár lehet,hogy ugyan olyan tesztet kellene használnom. Megírom mi lett!
2014. máj. 19. 22:08
29/94 anonim válasza:
Ezen rózsaszín a csík, ilyen volt az enyém is. :)
Az első képen teljesen szürke volt, azért gondoltam szellemcsíknak. Nálam a halvány csíkok nem számítanak, de bonyolult eset vagyok. Drukkolok Neked! ( Amúgy lementettem a kérdésed és így tudjuk tartani a kapcsolatot.)
18-as
30/94 anonim válasza:
Szerintem ez halvány pozitív! :) Tedd fel a mait is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!