Romed vizeletsugaras teszten mindig van nagyon halvany csik?
Figyelt kérdés
Most eloszor hasznaltam ilyen tesztet es idon tul halvanyka
Ti is voltatok igy a romed teszttel?
2014. ápr. 18. 19:29
1/7 anonim válasza:
Nekem időn belül többször is halvány, de látható második csík volt rajta, és nem voltam babás :(
2/7 A kérdező kommentje:
Koszi a gyors valaszt.akor negativnak veszem.
2014. ápr. 18. 20:22
3/7 anonim válasza:
Az előző vagyok. Azért ne ad fel, attól még lehetsz babás! De a halvány második csíknak inkább ne higgy...
Ha határozottan látszik és rózsaszín (és persze időn belüli!), akkor lehet halkan örülni, de halvány második csíknak inkább ne.
4/7 anonim válasza:
*ne add fel
(elnézést, késő van már)
5/7 anonim válasza:
Nekem a Romed teszteken mindig ott voltak a halvány csíkok, nem voltam terhes.Nem is használok többet ilyet.
6/7 anonim válasza:
Szia! Nekem időn túliak ezek. De mêg mindig nem jött meg és mevannak a tüneteim is. 28-àn megyek dokihoz. Nagyon remélem tênyleg baba..de úgy néz ki eddig. Neked is ilyen a teszted?
7/7 A kérdező kommentje:
Nem nemilyen eros a masodik csik.
Koszike nektek hogy valaszoltatok ezekszerint a tobbseg mar felrevezette a Romed teszt
2014. ápr. 19. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!