Járt már így valaki vizeletsugaras terhességi teszttel?
Figyelt kérdés
Reggel csináltam egy tesztet Xepil vizeletsugarassal de nem edénybe fogtam fel a pisit és mártottam bele hanem megpróbáltam rápisilni, de szakaszosan sikerült nem egyfolytában 10 mp-ig. Elképzelhető emiatt lett negatív és nem jó eredményt adott? Mindenképpen megismétlem a tesztet de kíváncsi vagyok járt e úgy vki hogy ugyanazzal a teszttel ha belemártotta és nem rápisilt pozitív lett?!?2013. szept. 12. 07:55
1/10 anonim válasza:
Nem. Ha érte pisi, akkor már érvényes. Az mindegy, hogy egyfolytában vagy szakszosan szívta fel. Sajnos.
2/10 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni hogy 28-29 naposak a ciklusam és jelenleg 33. napnál tartok. Lányomnál 32. napon anno pozitív volt délutáni vizeletből.
2013. szept. 12. 07:57
3/10 anonim válasza:
A módszernek semmi köze az eredményhez! Gyanítom, nem egyetlen csepp vizelet érte, hanem jóval több, még ha szakaszosan is. Innentől kezdve tök mindegy, hogy mártogatsz-e, vagy rápisilsz. Ha nem jön meg, ismételd meg a tesztelést később, de szerintem már ki kéne mutatnia.
4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget!
2013. szept. 12. 08:09
5/10 anonim válasza:
Én a vizeletsugaras teszteket is mindig mártottam, mert senki nem tud pontosan rápisilni. Szerintem azért vegyél még egyet és csináld meg rendesen, mártogatósan. Gondolom nem hiába van ráírva, hogy 10mp-ig kell érnie a vizeletnek, mert azért át is kell kicsit nedvesednie. :) EZ csak szerény, logikus véleményem :)
6/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Értem, tehát érte 10 mp-ig vizelet, csak nem egyszerre. Akkor viszont igaz, hogy így is működnie kellene, mert eléggé átázhatott :) Azért, ha megnyugtat, csináld meg a másik módszerrel is.
7/10 A kérdező kommentje:
Mindenképpen veszek másikat és megismétlem. Köszi a válaszod :)
2013. szept. 12. 10:21
8/10 A kérdező kommentje:
Csak nincs szükség másik tesztre és a másik valós eredményt aadott, az előbb megjött. A következő hónapunk remélem sikeresebb lesz, szeretnénk tesót! Köszönöm mindenki válaszát.
2013. szept. 12. 10:54
9/10 anonim válasza:
Sajnálom. Nekem egy hét késés után tegnap este jött meg. Első babát szeretnénk.
10/10 anonim válasza:
Sajnálom és drukkolok, hogy sikerüljön legközelebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!