Ki nem várja március 27-re?
21-es vagyok. Lili nagyon sajnálom!! :( Kitartást, és ahogy írtad, koncentrálj a 9 hónaposodra, ő is olyan kicsike még :))
Én holnapra nem várom, s ebben a hónapban sikerült megállnom, hogy a mai napig ne nyissam meg a ciklus.hu-t, figyelgetni, hol tartok... persze nagyjából tudom az időt, ezért is néztem ma meg, mikorra is nem várom, mert úgy rémlett, hogy kb már itt lehet az ideje :)
Lili vagyok: akkor megy a drukk!!!!!! aztán muti majd a tesztes képedet :)!
nincs semmi gond, én jól vagyok, ennek valamiért így kellett lennie. lehet oka volt neki. nem tudom mikor próbálkozunk újra...most nem is gondolkozom ezen...van még időnk... :)
21-es vagyok, azaz Kriszti (igy konnyebb megjegyezni) :)
Lili koszi, meg semmi, pedig ilyenkor mar barnazgatni szoktam, de kesni is ritkan szokott. Az elmult 2 napban sokszor belenyilallt bal oldalon, ma meg mindjart megjon erzes volt. Tesztelni nem merek, eddig rogton utana meg is szokott jonni... :(
Szisztok! Kriszti vagyok. Ma 3 napja kesik, soha nem szokott. A reggeli Lily 25-ös teszt fura...negativnak latszik, de eros fenynel latszik vekonyan a masodik csik, de csak hosszabb ido utan latszott.
Ma akartam venni egy 10-es erzekenysegu tesztet, de nem kaptam, csak egy Gabriel-t. Holnap reggel azzal tesztelek. Jo lenne mar biztosan tudni, mert a lanyommal is Utrogestant kellett szednem az elejen enyhe verzes miatt. Ma pedig volt mar egy kicsi barna, és rózsaszin folyas is. Amugy sok tunetem nincs, mellfajas volt 2 napja, illetve nagyobb lett, meg hasszurkak voltak az elmult napokban, legtobb tegnap nyilallt bele egy hatalmasat, oda is kaptam. Ès utana volt barnas a betét...na meg folyamatosan "erzem a hasamat", ezt nem tudom maskepp megfogalmazni. Van remeny szerintetek?
Kriszti vagyok megint... Merre vagytok? Jól jönne egy kis segítség, vélemény...megőrülök a bizonytalanságtól :(
Ma 4 napja késik, de lehet, hogy 2 napja volt a beágyazódás. A ma reggeli 25-ös teszt is negatív. De még mindig nem jött meg. Csak olyan mindjárt megjön érzés van, és kevés, világos pirosas pecsételés egész nap.
Nagyon reméltem, hogy ma reggel már talán pozitív lesz a teszt - bár ha tényleg csak most volt a beágyazódás 2 napja, akkor reális, ha még nem mutat semmit a teszt, ugye?
köszi :)
Sajnos vége a bizonytalanságnak, és a reménykedésnek is... este erősebben kezdtem görcsölni, majd éjjel meg is jött rendesen. Eléggé magam alatt vagyok, s nagyon szeretném tudni az okot, mi a fene volt, hogy ennyit késett (Netán volt, de nem tudott megtapadni? Annak mi az oka?)
Kriszti voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!