Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja március 27-re?

Ki nem várja március 27-re?

Figyelt kérdés

2014. márc. 20. 22:09
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/121 anonim ***** válasza:

21-es vagyok, delutan-estere megjott rendesen :( Bar erdekes, hogy semmi kisero tunet, hasfajas nincs, csak nagyon kicsit faj.

Boldog babavarast kivanok nektek!

2014. márc. 27. 20:55
 52/121 A kérdező kommentje:

Ki hány minden reggel? Ki vagy?:)

Sajálom, 21-es, új hónap, új esély:) Drukkolok!!!

2014. márc. 27. 21:28
 53/121 anonim ***** válasza:

Sajnálom 21-es! Szurkolok, hogy a jövő hónap sikeres legyen.

Voltam orvosnál, UH-ra küldik majd az időpontot. Azt mondta a doktornő, hogy kb 2 hét múlvára intézi, hogy biztosan látszódjon aminek kell. De ha bármi panaszom van, azonnal szóljak neki és akkor mehetek előbb.

1-es voltam

2014. márc. 27. 21:49
 54/121 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ki hogy van?:)

Képzeljétek, csináltam digi CB-t du-i vizeletből és 2-3 hetest írt.;-);-);-);-);-);-) Nagyon boldog vagyok!;)

2014. márc. 28. 17:17
 55/121 anonim ***** válasza:

Ma voltam vérvételen. Reggel hívtak a kórházból, hogy a mai nap folyamán menjek be. Vasárnap ismétlik. Azt nézik, hogy duplázódik-e a hcg. Nagyon komolyan vesznek. :) A méhen kívüli terhességemnél, kb le sem tojták a fejemet, még én voltam a hisztérika. A háziorvosom panaszt tett az ügyemben a kórházban, és láss csodát! Vérvételre hívnak 4+3 hetesen, abban az országban, ahol a 12. hétig nem is foglalkoznak egy terhességgel. :)

A házi orvosi rendelőben is új protokoll lépett életbe az esetem után (amit szintén a mostani háziorvosom javasolt). Húú, na mindegy, hosszú sztori. :) A lényeg, hogy most meg kicsit úgy érzem túlaggódják és csak belém teszik az ideget.

A vasárnapi vérvétel eredménye után nyugodtabb leszek.

Egyébként az émelygés csillapodott, csak ritkán jön elő. Remélem ez nem baj...

2014. márc. 28. 20:53
 56/121 anonim ***** válasza:
ma extrahalvány pozit teszteltem lányok. apa nem is látja,én is csak szuggerálva,de olyan tüneteim vannak,mint az első babónál, émelygek,büfizek,holott nem terhesen soha nem tudok :) az első kislányom 2 nap múlva lesz 1 éves :) kedden tesztelek újra,h. erősebb e :D
2014. márc. 30. 09:41
 57/121 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Ki, hogy van?

Engem most hívtak a kórházból, hogy duplázódott a hcg szint. :) Ez jó hír! Holnap menetek UH-ra is.

1-es voltam!

2014. márc. 31. 14:34
 58/121 anonim válasza:
Sziasztok! Gratulálok mindenkinek akinek sikerült a baba!Nekem 6 napja késik ma délután csináltam egy tesztet olyan mintha nagyon nagyon halványan ott lenne a 2. csik de nem bizok benne...:( Inkább negativnak mondanám.Csak nem értem hogy akkor miért nem jön meg mert eddig mindig napra pontossan megjött.
2014. márc. 31. 17:30
 59/121 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, inkább reggeli vizeletből csinálj tesztet, az mutatja erősebben. Bár 6 napos késésnél már a délutánin is látszania kellene, de lehet nálad később volt ovuláció... reggel csinálj s írj! :)
2014. ápr. 1. 10:07
 60/121 anonim ***** válasza:
erősödött a tesztem :) még mindig halvány,de már legalább biztos. és ma egy éves a kislányunk. szép születésnapi ajándék neki :D dokihoz csaka 8-9. héten akarok menni. ti hogy vagytok,mikor mentek orvoshoz,hányadik baba?
2014. ápr. 2. 06:24
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!