Ki nem várja március 27-re?
21-es vagyok, delutan-estere megjott rendesen :( Bar erdekes, hogy semmi kisero tunet, hasfajas nincs, csak nagyon kicsit faj.
Boldog babavarast kivanok nektek!
Ki hány minden reggel? Ki vagy?:)
Sajálom, 21-es, új hónap, új esély:) Drukkolok!!!
Sajnálom 21-es! Szurkolok, hogy a jövő hónap sikeres legyen.
Voltam orvosnál, UH-ra küldik majd az időpontot. Azt mondta a doktornő, hogy kb 2 hét múlvára intézi, hogy biztosan látszódjon aminek kell. De ha bármi panaszom van, azonnal szóljak neki és akkor mehetek előbb.
1-es voltam
Sziasztok!
Ki hogy van?:)
Képzeljétek, csináltam digi CB-t du-i vizeletből és 2-3 hetest írt.;-);-);-);-);-);-) Nagyon boldog vagyok!;)
Ma voltam vérvételen. Reggel hívtak a kórházból, hogy a mai nap folyamán menjek be. Vasárnap ismétlik. Azt nézik, hogy duplázódik-e a hcg. Nagyon komolyan vesznek. :) A méhen kívüli terhességemnél, kb le sem tojták a fejemet, még én voltam a hisztérika. A háziorvosom panaszt tett az ügyemben a kórházban, és láss csodát! Vérvételre hívnak 4+3 hetesen, abban az országban, ahol a 12. hétig nem is foglalkoznak egy terhességgel. :)
A házi orvosi rendelőben is új protokoll lépett életbe az esetem után (amit szintén a mostani háziorvosom javasolt). Húú, na mindegy, hosszú sztori. :) A lényeg, hogy most meg kicsit úgy érzem túlaggódják és csak belém teszik az ideget.
A vasárnapi vérvétel eredménye után nyugodtabb leszek.
Egyébként az émelygés csillapodott, csak ritkán jön elő. Remélem ez nem baj...
Sziasztok! Ki, hogy van?
Engem most hívtak a kórházból, hogy duplázódott a hcg szint. :) Ez jó hír! Holnap menetek UH-ra is.
1-es voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!