Ki nem várja március 27-re?
1-es vagyok.
A mi kislányunk Mira lesz. :) Az én pockom is hatalmas, de a fiammal is ugyanilyen nagy volt. Sokat híztam, már 16 kg-ot. :( A fiammal a vége 28 lett, de szerencsére le tudtam adni a szülés után, úgyhogy remélem most is így lesz majd.
Nekem is mértek legutóbb magasabb vérnyomást, 140 körülit, szerdán. Azóta naponta 3x mérem itthon, de 120 körül mozog mindig. Szerencsére. Cukorterhelést nekem nem csináltak. Angliában élünk és itt nem kötelező, csak akkor csinálják, ha van rizikó faktor.
Sziasztok lányok! :) Jó, hogy újra beszélünk picit. Tényleg írjon mindenki, ha megvan a baba is, úgy szép kerek lenne a történet.:)
Kedves 1-es, nekünk kisfiunk lesz, a nagyfiam nagyon örül neki, igaz ő már nagyfiú 10 éves.:) Még a nevet nem sikerült kiválasztanunk, de kezd igencsak szorítani az idő..:)
Nekem is fáj mindenem, a csípőm, a derekam, nehezen kelek fel és ülök le, de muszáj csinálni a házimunkát is. Hányásom most is volt, én ezt nem úszom meg és a gyomorsavat sem. Voltak durva dolgok, és azért 10 év eltelt én sem vagyok már a régi..:))))))
A méhlepény még le is jöhet onnan növés közben, drukkolok, hogy így legyen!!
Lányok, ki hogy van így a végére?
Én jövő héten megyek nst-re először. 2100 a méhszáj, eddig 3000 volt.
Múlt héten szerda hajnalban bementünk a kórházba, mert egész éjjel fájásaim voltak. Először 6 percenként, majd 5,4 és végül 3 percenként. De sétára és zuhanyzásra elmúltak, gondoltam, hogy csak jóslók, de inkább nézzenek rám, mint,hogy otthon szüljek meg. :) Végül minden ok volt, méhszáj zárt volt. 24 órán át tartottak a jóslók, azóta semmi. Voltam UH-on tegnap, sok a magzatvizem, valószínűleg azért mert terhességi cukrom is van, ami miatt diétárom, így rendben vannak az értékeim. A babánál vesetágulatot állapítottak meg. :( Remélhetőleg ebből sem lesz semmi komoly, és születése után kinövi pár hónap alatt. Szóval összejött minden, már nagyon szeretném, ha kint lenne.
Jövő pénteken lesz a progis császárom, addig remélem már minden rendben lesz!
Szorítok mindenkinek!Könnyű szülést!
1-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!