Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja március 27-re?

Ki nem várja március 27-re?

Figyelt kérdés

2014. márc. 20. 22:09
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/121 anonim ***** válasza:
sziasztok! én szerdán töltöm majd a 32. hetet. hatalmas a pocakom,bár a lányommal sem volt kisebb. most is kislány lakik odabent, a Villő nevet választottuk neki. én még igen jól viselem,bár a derekam megsínyli a dolgot, ha fekszem,igen nehéz megmozdulni... ez a terhesség kicsit problémásabbnak is bizonyul,egyszer már mértek magas vérnyomást és a cukoreredményem is rossz lett,de az itthoni mérések alkalmával mindkettő jónak bizonyult. viszont csak 5 kg jött fel eddig,ami szuper,mert a kezdősúlyom igen magas volt! a szülést már nagyon várom, bár félerk a császártól,mert eddig mindig haránt feküdt e z a lány. de legjobban a rendes szülés utáni varrástól rettegek. az az első lányom után is egy pokol volt. nagyon drukkolok nektek,remélem mindenkinél minden rendben megy majd! majd jelentkezzetek még legalább akkor,ha meglett a baba!
2014. okt. 11. 07:02
 102/121 anonim ***** válasza:

1-es vagyok.

A mi kislányunk Mira lesz. :) Az én pockom is hatalmas, de a fiammal is ugyanilyen nagy volt. Sokat híztam, már 16 kg-ot. :( A fiammal a vége 28 lett, de szerencsére le tudtam adni a szülés után, úgyhogy remélem most is így lesz majd.

Nekem is mértek legutóbb magasabb vérnyomást, 140 körülit, szerdán. Azóta naponta 3x mérem itthon, de 120 körül mozog mindig. Szerencsére. Cukorterhelést nekem nem csináltak. Angliában élünk és itt nem kötelező, csak akkor csinálják, ha van rizikó faktor.

2014. okt. 11. 14:57
 103/121 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok! :) Jó, hogy újra beszélünk picit. Tényleg írjon mindenki, ha megvan a baba is, úgy szép kerek lenne a történet.:)

Kedves 1-es, nekünk kisfiunk lesz, a nagyfiam nagyon örül neki, igaz ő már nagyfiú 10 éves.:) Még a nevet nem sikerült kiválasztanunk, de kezd igencsak szorítani az idő..:)

Nekem is fáj mindenem, a csípőm, a derekam, nehezen kelek fel és ülök le, de muszáj csinálni a házimunkát is. Hányásom most is volt, én ezt nem úszom meg és a gyomorsavat sem. Voltak durva dolgok, és azért 10 év eltelt én sem vagyok már a régi..:))))))

2014. okt. 11. 18:40
 104/121 anonim ***** válasza:
100%
sziasztok. Lili vagyok. a 2. babával a 18. hétben.ez a terhességem egészen más, mint az első volt. például még szinte egyáltalán nem érzem, hogy mozogna, pedig a kisfiammal nagyon korán, már a 14. hétben tudtam, hogy ezek a mozgások már őt jelentik. de lehet csak nincs időm annyit figyelni magam, hiszen a kisfiam is csak 14 hónapos, ő rá figyelek a nap legnagyobb részében.sajnos lehet császár lesz a vége, mert a méhlepény a méhszájon van....bár nekem nagyon negatív élmény volt a szülés, mégis inkább azt vállalnám be. a császár miatt jobban aggódok.
2014. okt. 14. 12:16
 105/121 A kérdező kommentje:

A méhlepény még le is jöhet onnan növés közben, drukkolok, hogy így legyen!!

Lányok, ki hogy van így a végére?

Én jövő héten megyek nst-re először. 2100 a méhszáj, eddig 3000 volt.

2014. nov. 12. 22:27
 106/121 anonim ***** válasza:

Múlt héten szerda hajnalban bementünk a kórházba, mert egész éjjel fájásaim voltak. Először 6 percenként, majd 5,4 és végül 3 percenként. De sétára és zuhanyzásra elmúltak, gondoltam, hogy csak jóslók, de inkább nézzenek rám, mint,hogy otthon szüljek meg. :) Végül minden ok volt, méhszáj zárt volt. 24 órán át tartottak a jóslók, azóta semmi. Voltam UH-on tegnap, sok a magzatvizem, valószínűleg azért mert terhességi cukrom is van, ami miatt diétárom, így rendben vannak az értékeim. A babánál vesetágulatot állapítottak meg. :( Remélhetőleg ebből sem lesz semmi komoly, és születése után kinövi pár hónap alatt. Szóval összejött minden, már nagyon szeretném, ha kint lenne.

Jövő pénteken lesz a progis császárom, addig remélem már minden rendben lesz!

Szorítok mindenkinek!Könnyű szülést!

1-es voltam.

2014. nov. 12. 22:32
 107/121 anonim ***** válasza:
nekem is terhességi cukrom van végülis,diétázom szintén, így jók az értékeim,semmi eltérés nincs a babánál,magzatvizem is pont jó. nst-re már a 33. héttől járok, tegnap voltam 36 hetes. szerencse a szerencsétlenségben,h. most nem hordhatom túl ezt a babát, a lányom közel egy hetet húzott rá, már teljesen kivotlam. a diéta miatt csak 2 kg plusz van rajtam a kezdéshez képest,de nem is árt,így is 99-etem itthon utoljára,szóval rám fér a fogyás :) szülésnek egyenlőre még jele nincs, az biztos,h. dec. 10-én már babázom,mert attól tovább nem hagyják bent :)
2014. nov. 13. 07:32
 108/121 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. 21-én megszületett a kislányunk, Mira. :)
2014. nov. 24. 17:15
 109/121 anonim ***** válasza:
Nagy-nagy gratula! Hogy ment? Hogy viselted? Milyenek otthon az első napok?
2014. nov. 28. 10:42
 110/121 anonim ***** válasza:
Ma, azaz 8-án,megszületett Villő baba császármetszéssel, 3300 gr és 52 cm.
2014. dec. 8. 16:26
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!