Ki nem várja most hétvégre? Március 22-23
Beszéljük meg ki mit érez, izguljunk együtt :)
Amúgy nekünk ez a 2. próbálkozós hónapunk,semmi tünetem nincs, múlt héten görcsöltem,meg iszonyatosan viszketett a hasam és a köldököm, illetve gyomorégés jelent meg pár napja
Én 24 hétfőre, jöhetek én is? :)
Nekünk is ez a 2. hónapunk. Tüneteim: nincsenek szokásos pms tünetek, viszont van reggelente émelygés, napközben szédülés, köldöknél húzó érzés, néha belenyilall a hüvelyembe, és reggel pisilés előtt mindig, de 3-4x napközben úgy belegörcsöl az alhasamba, hogy el tudnék tőle ájulni, pár mp-ig tart és mintha elvágták volna, abbamarad. Ma jobban érzem kicsit a hasam, nagyon nagyon enyhén görcsölgetek, de meg se közelíti a mensis görcsöket. Csak csipked :) ma reggeli tesztem negatív, szombaton csinálok legközelebb. Remélem az már mutat valamit :)
Drukkolok Neked :)
Nekünk előző hónapban siekrült, csak sajna nem maradt velünk,és akkor voltak tüneteim is. Most semmi, szóval nem tudom,de egyenlőre nem érzem ,hogy megfog jönni..én holnapra vagy szombatra nem várom
Hello csajok en is beszallnek! 23-24-re nem varom. En semmit nem erzek! Mult heten volt szedules gorcsok de mar par napja semmi! Inkabb energikusabb vagyok mint a ciklus elso feleben. Sajnos mar 15 honapja probalkozunk! :(
Megy a drukk mindenkinek! Irjatok meg ha teszteltetek!! N.
szia Naombika!
Megy a drukk ezerrel Neked is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!