Ki nem várja március 27-re?
Én még időpontot sem kértem. :) Ha nem lett volna decemberben a méhen kívülim, akkor a 12. hétig még UH-t sem csinálnának. De így lesz Uh-om, hogy jó helyen van-e megtapadva, nehogy megint méhen kívüli legyen.
Köszönöm a biztatást! :)
Na, tessék..milyen sokszor szidjuk a magyar egészségügyet, pedig ez pl pozitív dolog nagyon akkor nálunk!!:):)
Mikor kérsz időpontot?:)
Holnap kérek, de először a háziorvoshoz kell kérni és majd ő küld tovább UH-ra. 2 hétnél előbb én sem jutok UH-ra. Aztán pontosan 3 hét múlva utazunk haza, akkor elmegyek az otthoni orvosomhoz is. :)
Az itteni egészségügy egy vicc, sosem szidnám az otthonit.
Utolsó, szorítok! :) Majd írd meg, hogy mi lett az eredmény!
1-es, hát azért vannak durva dolgok, de sok jó is. :) Bár a hol a legjobb kismamának lenni listán elég Hátul voltunk sajnos. De Sebaj.:) Majd Írd meg, mikor mész ám!:):)
33-as, drukkolok, Írd ám meg!:):)
Sziasztok, 21-es vagyok, örülök az erősödő csíkoknak! 1-es tényleg a korábbi tesztjeid lehettek rosszak, én is egyértelmű pozitívnak látom a legújabbat :)
18-as drukkolok holnapra!
Én holnapra nem várom, még mindig semmi tünetem, nagy néha egy icipicit érzem puffadni az alhasamat...A legtöbb ciklusban ilyenkor már javában barnázni szoktam mielőtt megjön, na de 2-szer volt már ilyen, hogy a nem várt napjáig semmi nem volt, végül 2 napos késéssel megjött mégis - szóval nem merek ennek a "még semmi"-nek sem örülni... Amúgy az előző terhességemkor sem éreztem különösebben semmit, rosszulléteim sem voltak, tehát a tünetmentesség nálam akár jót is jelenthet :)
Nem tudom, holnap reggel lenne-e értelme tesztelnem. Ráadásul még az előző babatervezésből maradt egy tesztem van csak, ami vagy 2 éve lejárt :D
1-es vagyok!
Kértem időpontot, már holnap mehetek a háziorvoshoz. Nagy szerencsém van, mert az utána következő időpont április 25 lenne!! Szóval inkább holnap megyek, mint április végén. :) Remélem az UH-ra csak úgy 2 hét múlva kapok időpontot, mert túl korán sem akarok menni.
21-es! Lehet jobb lenne, ha vennél egy friss tesztet. :) Bár amilyen türelmetlen vagyok, én biztos ellőném a lejártat is. :)
Mindenkinek szorítok!!!
1-es, az tök jó!:):) Ovu szerint Mikorra várod?:) Nekem mindenhol dec. 4. ovu szerint.:)
Ma még Erősödött az émelygésem, kicsit félek, mi lesz később, hogy fogom titkolni a melóhelyen a 12. hétig legalább...előző terhességemet végighánytam... Na, Sebaj, majd kiderül.:)
Utolsó mensi szerint december 1. Ami ovu szerint is rendben van. Mivel én 24-re (esetleg 25-re) nem vártam, Te pedig 27-re, szerintem jók vagyunk. :)
Viszont egyre jobban aggódok. Ma megint egész nap érzem a bal petefészkem, tompán fájdogál, ami kisugárzik a vesémbe és a combomba is. :( És a bal oldalon nincs petevezetékem, úgyhogy attól félek, hogy a petefészekbe ágyazódott be. Vagy ilyen nem lehetséges? Olyan jó lenne egy orvossal beszélni az ügyben, de itt egy magánorvosi vizsgálat horror áron van. Tudom, hogy csak pozitívan, meg minden, de nem nagyon megy sajnos. De igyekszem!!
1-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!