Ki nem várja március 27-re?
Szerintem a vérbőségtől is lehet.. Nekem is van ilyen combba sugárzás, pedig nekem van Mindkét oldalon minden. Ami furi, h Elvileg most a jobból vártam a peteérést, és ezek szerint a balból volt, meg a balból szokott később lenni. 15. napon volt, jobból 10-12. szokott. Meglátjuk, nagyon drukkolok neked, de szerintem maradj pozitív azért! Ilyen petefészekbe ágyazódást nem Hallottam, de furinak is tűnik, ott nem gondolom, hogy jó a szövet neki. Hasüregben meg nem igazán tud megtapadni. Most még amúgy sem biztos, h látszódna, ugyhogy most -tudom nehéz- de csak az idő segíthet meg a türelem.:):)
Ma azon kaptam magam, hogy a munkahelyi gépen a naptárban a heteket számolgatom..mikor hol fogok tartani stb.:):)
Hú, tavasz van, látszik, jönnek a gólyák! Örülök mindenkinek!! :)
1-es ne aggódj kérlek, ezzel többet ártasz, próbálj a jóra gondolni, hogy minden rendben van odabent! A dokidat telefonon nem tudod felhívni, hogy legalább ott nyugtasson meg? Ha ezeket a tüneteket elmondod neki, biztosan tud azért látatlanban is mondani valamit... Amúgy szerintem is csak azt érzed, hogy nyúlnak a szalagok, meg vérbőség van, így az elején szokott fájdogálni rendesen.
Én ellőttem ma reggel a 2 éve lejárt tesztet, a kontroll csík szépen ki is jött, más sajnos nem. Mára nem várom - vagy holnapra. Tegnap délután már volt egy kis rózsaszínes folyásom, néha nagyon tompán az alhasam is érzem, nem tudom, mi van...lehet csak várat magára a vérzés :(
21-es voltam
Többiek, akik korábban írtak ide?? 2-es, 4-es, 11-es és 18-as, aki mára akart tesztelni? Írjatok!
Úgy utálom a várakozást lányok, nem tudom kikapcsolni az agyam, és ha ez már ilyen hosszú ideje tart, egyre inkább nem is lehet...
Amúgy nem tudjátok, van olyanra lehetőség, hogy egy ciklusban az egészet végigkövetni UH-al, nemcsak a peteérést, hanem utána is, hogy hogyan halad a petevezetőben, ha találkozott a hímivarsejttel, akkor utána csak lehet látni a növekvő méretéből, ha sikerült az egyesülés és növekszik (osztódik), nem? Vajon UH-al ezeket végig lehetne követni ha pl minden másnap bemennék dokihoz?
Kedves 21-es! Nem hiszem, hogy ilyen pontossággal le lehet követni a dolgokat, UH-gal. Abból gondolom, hogy a méhen kívüli terhességemet is már csak akkor látták a petevezetékben, amikor már 2 cm volt. Szóval egy petesejt nem hiszem, hogy látszódik. :( De a tüszőidet megnézethetnéd, meg a méhnyálkahártya vastagságát is.
Orvossal beszéltél már, hogy 2 év próbálkozás és nem jön a baba? Lehet, hogy kéne egy kivizsgálás.
Azért szorítok, hogy ez a hónap sikeres legyen!
A mai tesztem erősebb, mint a két nappal ezelőtti, egy kicsit bizakodó lettem, de majd csak az UH után fogok megnyugodni.
1-es voltam.
Kedves 1-es! Minden rendben lesz, látod, erősödik a teszted is!
Mi voltunk kivizsgáláson tavaly, mikor 1 éve próbálkoztunk. Vagyis engem kikérdezett a doki, s mivel rendesnek tűnt a menstruációm, csak cytológiát csinált, az is rendben volt.
Aztán pár hónap szintén sikertelenség után visszamentem, akkor egymást követő 2 hónapban is UH-on a középidőben megnézte a peteérést, szépen, időben érett mindkét hónapban, tehát az rendben volt/van.
Férjemnek volt spermavizsgálat, ott kiderült az addigi sikertelenség oka, gyógyszerekkel pár hónap alatt helyrejött, így tavaly ősz vége óta vagyunk elvileg teljesen rendben. De azóta se jön :(
A doki tavaly nálam nem tartotta fontosnak a petevezeték átjárhatóságit, mert már szültem gyereket, tehát kicsi az esélye elzáródásnak. De most fel fogom hívni, újra el kell mennem hozzá, legyen már valami, olyan nincs, hogy minden oké, s mégsem jön a baba... Amúgy előbb voltam pisilni, már jött egy darabka alvadt vér, szóval e hónap is elkapálva :(
Kedves utolsó, sajnálom, de soha ne add fel, ne hagyd magad!:):)
Gratulálok az új kismamának!!:):):):)
Többiek, tényleg, hová lettek?
Ma már szép erős tesztem van, szinte mint a Control csík!:):):):) Ma totál dili nap volt, nem kívánom senkinek!! De már jól vagyok!:)
Aki babás lett, émelygéssel, szagundorral hogy álltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!