Ki nem várja március 27-re?
Sziasztok! Kriszti vagyok megint :)
Ebben a hónapban úgy hiszem, a 13. napon volt peteérésem, mert aznap reggel egy kis rózsaszínes nyák volt a wc-papíron. Előtte 2 nappal, illetve aznap délelőtt voltunk együtt. Ennek 11 napja. Holnaputánra nem várom, de ma elkezdtem kicsit barnázni, és elkezdtem érezni a hasamat is sajna.
Szeretném azt hinni, hogy ez a beágyazódás, de tegnap elég rendesen összevesztünk a férjemmel, szerintem a stressz miatt kezdett ma (korábban) megjönni. Persze azóta kibékültünk, de félek, ez a hónap is elúszott :(
Kriszti vagyok. Én már nem izgulok, valóban megjött tegnap este rendesen. :( Pedig csak holnapra vártam volna.
A barnázásról:
Én úgy tudom, hogy csak akkor utal progi-hiányra, ha legalább 3 napig tart, mire nagy nehezen megjön. Nekem csak pár óra volt tegnap, szerintem ez teljesen normális.
Az sem evidens, hogy terhesség nem kezdődhet ezzel, nekem a terhességem épp így kezdődött, a nem várt előtt 2-3 napig barnáztam, majd elmúlt. Aztán a nem várt után 2 nappal pozitív lett a teszt. (a végeredmény pedig már 3 éves :D)
Sőt, hány sikeres terhesség kezdődik rendes vérzéssel is akár... :)
Jól elloptátok a kérdező topicját. :)
Kedves Kérdező! Nem jelentkezel, mi újság veled? Miben rendben?
1.voltam
Kedves 95-ös, most jártam erre, és beleolvastam. :) Köszönöm kérdésed, jól vagyunk, már betöltöttük a 32. hetet tegnap. Hihetetlen, ugye? :)) Nem is olyan régen volt, hogy kiírtam ezt a kérdést.:) Bár, azóta sok minden történt. :) Te hogy vagy? Többiek? :)
Nem baj, hogy "elloptátok", nyugodtan beszélgessetek csak.:)
Sziasztok! )95-ös és egyben az 1-es is vagyok. Én is betöltöttem már 32. hetet, egészen pontosan 32+4 hetes vagyok. Progis császárom lesz. Egyre nehezebben viselem már a végét, itt fáj ott fáj, vashiány, légszomj, van itt minden ami kell. :) És kezd elhatalmasodni rajtam a kíváncsiság, egyre jobban érdekel, hogyan is fog kinézni a kisbabánk. :) Kislányunk lesz, ami fantsztikus, hisz van már egy kisfiunk.
Nektek kislányotok, vagy kisfiatok lesz Kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!