Ki nem várja március 27-re?
Figyelt kérdés
2014. márc. 20. 22:09
111/121 anonim válasza:
Nagyon gratulálok!! Hogy viseled a császárt?
Nekünk kicsit zűrösek az első hetek, ezért is nem jelentkeztem. A kislányom besárgult, 3 óránként etettem, a szoptatással jól megszenvedtünk. Szerencsére már minden rendben. A kisfiam is követeli a maga idejét. :) De igyekszünk.
Kérdező! Felétek mi újság?
112/121 A kérdező kommentje:
December 12-én megszületett kicsi fiunk, Márk, császármetszéssel. Bocsi, hogy eddig nem írtam. Hogy vagytok?
2015. febr. 10. 14:54
113/121 A kérdező kommentje:
Ki hogy viselte a császárt? Én elég rosszul, mindenképpen természetes szülésre készültem. Sokáig fájt, szerencsére már jól vagyok! :) Kicsi fiam sokat nőtt, szép, egészséges baba. :)
2015. febr. 10. 14:56
114/121 A kérdező kommentje:
Ja, és mindenkinek nagyon gratulálok a babához! :)
2015. febr. 10. 14:57
115/121 anonim válasza:
1-es vagyok. Nekem ez a 2. császárom volt. Nagyon jól viseltem, magam is meglepődtem. 24 óra után kelhettem fel, és egyáltalán nem küzdöttem vele. Simán ment, mint egy átlagos reggelen, aztán lezuhanyoztam és végre tréningruciba öltözhettem. Péntek reggel császároztak, vasárnap este már itthon voltunk.8 naposan már nagybevásároltunk a Tescoban. :) Viszont az érzéstelenítés helye még mindig fáj. Az anesztesnek csak 4xre sikerült csak beszúrni, gondolom ez lehet a baj. Nyomást érzek a hátamban, olyan mintha hátba vágtak volna egy nagy lapáttal.
116/121 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hogy vagytok és a babák? :)
2016. márc. 2. 10:28
117/121 anonim válasza:
1-es vagyok. Kislányom már 15 hónapos nagylány. :) Még mindig szopizik, egy cicibubus. Közben pedig úton 3-aska, akivel 11 hetes vagyok. :)
Nálatok mi újság?
118/121 A kérdező kommentje:
De jóóó! Gratulálok!!! :))) Az én kisfiam is hamarosan tölti a 15 hónapot, mi is szopizunk még, és mi is várjuk a harmadik babát, 21 hetes vagyok.:)))))))
2016. márc. 3. 15:08
119/121 anonim válasza:
Hát ez tényleg jó! :)) Gratulálok nektek!! :)
120/121 A kérdező kommentje:
119-es, 1-es vagy? Csak a százalékból tippeltem.:))
2016. márc. 6. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!