Ki nem várja március 27-re?
én meg véreztem egy kicsit :( remélem csakannyi leszaz egész,mint a lányomnál. vele is pont ilyen tájt pecsételtem,de semmi gond nem volt. csak így legyen!!!
nagyon gratulálok,Lili! én küldenék neked tesztet,de mire odaér,tudsz venni is :D
Sziasztok! 21-es voltam korábban... azért csak-csak visszatérek megnézni benneteket és látom, újabb baba van, hát nagyon szerencsés ez a fórum! Gratulálok mindenkinek! Aki kórházban van, mielőbbi felépülést!
Úgy látszik nekem nem akar csak szerencsém lenni, azóta újabb hónap telt el, amiben sajnos csak az első felében tudtunk együtt lenni 2x, aztán valahogyan hüvelygombát szedtünk össze a férjemmel, így a kezelés miatt nem voltunk többször együtt. A gomba elmúlt egy hét alatt szerencsére, de nekem szombatra kezdett is megjönni, így most 23 napra betegedtem meg (26 naposak szoktak lenni, sőt utóbbi időben néha késett is 1-2 napot, amikre mindig azt hittem, hogy baba lett végre...).
Valami mindig megakadályozza nálunk, nem tudom, nem értem, mi lehet az oka már ennyi ideje :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!