Ki nem várja március 27-re?
sziasztok, csak futólag olvastam végig az eddigieket, halkan azért gratulálok a halvány pozitívaknak is :)
Én 27-re nem várom, már van egy 3 éves kislányom, most a kistesóval próbálkozunk már 2 éve.... nem érzek semmit, bár a lánykámmal sem éreztem különösebben semmit, csak a nem várt helyett egy 3 napig tartó barnázás volt enyhe görcsökkel, s a nem várt után 3 nappal teszteltem halvány pozitívat, utána nap erősebbet.
Szóval érdemes több napot is várni, nem biztos, hogy azonnal pozitív lesz ;)
1-es vagyok. Még mindig émelygek, szinte egész nap, feszülnek a melleim, ma már szédelgek is. Viszont a teszt tegnap reggel és ma reggel is halványabb az elsőnél. :( A mai leheletnyivel erősebb a tegnapinál. Már kezdek kémiai terhességre gondolni. Holnap reggel újra tesztelek, most vettem másfajtát. Aztán többet tényleg nem. Max 1 hét múlva, ha akkor sem jön meg. :)
Egyébként a nemvárt napja ma, vagy holnap.
Eddig mind ugyanaz volt. Angliában élünk, de amiket használtam eddig, az Xepilnek megfelelő volt, csak más névvel. Most vettem olyan lepisilőst :), nem jut eszembe annak mi a hivatalos neve. :) Holnap reggel megcsinálom.
Én úgy szédelgek, ahogy annak idején a kisfiammal is, csak épp akkor már voltam vagy 8 hetes. Nekem sokáig tart, kóvályog a fejem, mint aki be van rúgva. :)
21-es vagyok. Szerintem a sima lepisilosok is jok :-) sokszor hallani olyat, hpgy a draga digitalis nem mutatta ki, az olcso sima meg igen... Anno nekem is sima volt.
Amugy en ma elkezdtem erezni a hasamat, ugyhogy kezdem is elvesziteni a remenyt (igy szokott kezdodni nalam a menstruacio, aztan 2-3 nap barnazas, vegul megjon...)
Szia! 1-es vagyok!
Ma írtam ki a kérdést, ebben benne vannak a tesztjeim. A mai szép pozi lett, de még mindig nem élem bele magam.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Neked továbbra is drukkolok! :) Az jó jel, hogy erősödik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!