Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja március 27-re?

Ki nem várja március 27-re?

Figyelt kérdés

2014. márc. 20. 22:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/121 anonim ***** válasza:

sziasztok, csak futólag olvastam végig az eddigieket, halkan azért gratulálok a halvány pozitívaknak is :)

Én 27-re nem várom, már van egy 3 éves kislányom, most a kistesóval próbálkozunk már 2 éve.... nem érzek semmit, bár a lánykámmal sem éreztem különösebben semmit, csak a nem várt helyett egy 3 napig tartó barnázás volt enyhe görcsökkel, s a nem várt után 3 nappal teszteltem halvány pozitívat, utána nap erősebbet.

Szóval érdemes több napot is várni, nem biztos, hogy azonnal pozitív lesz ;)

2014. márc. 24. 10:33
 22/121 anonim ***** válasza:
Sziasztik!20.17-es vagyok!Eddigi tüneteim:érzékeny mellbimbó,4 napig fájt is,pedig nem szokott.Néha derékfájás,meg hasszurka!Ti hogy vagytok?Grat.a kérdezőnek:)
2014. márc. 24. 11:44
 23/121 A kérdező kommentje:
Nekem tünet, ami legerősebb, hogy a szokásosnál is élesebb az orrom, és ha nem kapcsolnám ki..huh, szóval picit megundorodom a szagoktól:) Most van egy kis émelygés. 11dpo
2014. márc. 24. 18:47
 24/121 anonim ***** válasza:

1-es vagyok. Még mindig émelygek, szinte egész nap, feszülnek a melleim, ma már szédelgek is. Viszont a teszt tegnap reggel és ma reggel is halványabb az elsőnél. :( A mai leheletnyivel erősebb a tegnapinál. Már kezdek kémiai terhességre gondolni. Holnap reggel újra tesztelek, most vettem másfajtát. Aztán többet tényleg nem. Max 1 hét múlva, ha akkor sem jön meg. :)

Egyébként a nemvárt napja ma, vagy holnap.

2014. márc. 24. 19:14
 25/121 A kérdező kommentje:
Egyformákkal tesztelsz? Én is ma megszédültem, még jó, hogy amúgy is szoktam..beszéltem, keltem fel, és az íróasztalban kapaszkodtam meg.. Ilyet azért nem szoktam.:) Szerintem vehetnél, ha gondolod, digi, hétkijelzős clearblue-t.:)
2014. márc. 24. 19:27
 26/121 anonim ***** válasza:

Eddig mind ugyanaz volt. Angliában élünk, de amiket használtam eddig, az Xepilnek megfelelő volt, csak más névvel. Most vettem olyan lepisilőst :), nem jut eszembe annak mi a hivatalos neve. :) Holnap reggel megcsinálom.

Én úgy szédelgek, ahogy annak idején a kisfiammal is, csak épp akkor már voltam vagy 8 hetes. Nekem sokáig tart, kóvályog a fejem, mint aki be van rúgva. :)

2014. márc. 24. 19:56
 27/121 anonim ***** válasza:

21-es vagyok. Szerintem a sima lepisilosok is jok :-) sokszor hallani olyat, hpgy a draga digitalis nem mutatta ki, az olcso sima meg igen... Anno nekem is sima volt.

Amugy en ma elkezdtem erezni a hasamat, ugyhogy kezdem is elvesziteni a remenyt (igy szokott kezdodni nalam a menstruacio, aztan 2-3 nap barnazas, vegul megjon...)

2014. márc. 24. 21:22
 28/121 A kérdező kommentje:
1-es, na teszteltél?:) Nekem szépen erősödik.:) Többiek? Megy a drukk mindenkinek ezerrel!!! :)
2014. márc. 25. 18:17
 29/121 anonim ***** válasza:

Szia! 1-es vagyok!

Ma írtam ki a kérdést, ebben benne vannak a tesztjeim. A mai szép pozi lett, de még mindig nem élem bele magam.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Neked továbbra is drukkolok! :) Az jó jel, hogy erősödik!

2014. márc. 25. 18:20
 30/121 A kérdező kommentje:
Most látom. Ha ezt tudom!! Ez a zöld vacak, az Egens (az ovutesztje jó, a terhességi gyenge), ma mutatta ki először, holott a Wondfoo One step már szombat óta mutatja!!! Persze, aki nem tesztel korán annak jó! Úgyhogy nyugodj meg, nem érzékeny a teszt. Ilyen erős kb a csíkok a wondfoon, mint neked!:):) Most hívtam a dokit, a csütörtöki időpontot áttettük két hét múlvára.:) Remélem minden ok lesz.:)
2014. márc. 25. 18:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!