Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki kellene már mutatni a...

Ki kellene már mutatni a tesztnek ha a hónap első és második napján lévő együttlétből baba fogant volna?

Figyelt kérdés

Menstruációmnak vasárnap vagy hétfőn (nem) kellene megjönnie.

Csináltam egy vaterás tesztet, de negatív lett ma reggeliből. :(

Van még remény?

2013. nov. 14. 08:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim ***** válasza:

Én a héten teszteltem pozit. Még nem élem magam bele, a tavalyi 3 kémiai után. Egyelőre minden rendben, kb két hét múlva megyek uh-ra.

Szorítok, hogy most is utánozzuk egymást :) és most jól alakuljon!

2014. febr. 8. 12:31
 72/73 A kérdező kommentje:

Huuuuu, de jó!!! Azért ez már elég biztató! Nagyon fogok szorítani Neked! :)

13-16 között lenne esedékes a menstruációm, gondolom megint megjön majd, mivel vasárnap óta érzem (lassan egy hete) a mensis fájdalmakat. A derekam majd leszakad most is.

Még a múltkor betáraztam tesztekből, holnap csinálok is majd, de nem fűzök hozzá nagy reményeket...

Neked viszont nagyon fogok szurkolni! :) Majd jelentést kérek! )

2014. febr. 8. 13:14
 73/73 anonim ***** válasza:

Írok majd, és köszi :) igazából elég semlegesek az érzelmeim, gondolom ez ilyen védekező mechanizmus.

Szerintem még ne készülj mensire, még bármi lehet. Szorítok.

2014. febr. 8. 14:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!