Ki kellene már mutatni a tesztnek ha a hónap első és második napján lévő együttlétből baba fogant volna?
Menstruációmnak vasárnap vagy hétfőn (nem) kellene megjönnie.
Csináltam egy vaterás tesztet, de negatív lett ma reggeliből. :(
Van még remény?
Komolyan??? Ez szuper hír!!! Megírnád pontosan, mennyire véreztél? Mit mondott a doki még? Jaj de örülök neked!
Szerintem nekem kiürült, már nagyon vérzek. De kizárólag a te kedvedért csinálok egy tesztet, hajnal óta nem pisiltem...
Szia! Minden nap dolgozok mostanában, így semmire sincs időm... Éppen ma este megyek újra az orvoshoz, nagyon félek attól amit majd mond. Még mindig nincs pozitív tesztem. Egyszerűen nem értem mi van. Persze elkezdtem mindennek utánaolvasni, és a méretekből rájöttem, hogy nem a múlt havi ciklusomban, hanem a mostani elején, kb 6.-ik nap foganhatott, vagy én már nem is tudom.
Az orvos azt mondta addig nem találgatunk, amíg nem látja a babát, mert a méreteiből fogja csak megmondani. Tiszta stresszes vagyok, kezdek begolyózni.
A vérzésem egyébként görcsök nélküli volt, szúró fájdalmat éreztem a hasam aljában, illetve olyan volt mintha elvágtak volna egy eret. Élénk, piros vér folyt és nem is kevés pár órán keresztül, majd abbamaradt. Másnap este volt egy kis utóhatása, de éppen hogy csak nyomot hagyott a tisztasági betéten.
De mesélj mi van veled? Hogy vagy? Voltál orvosnál?
Nem voltam, negatív teszt, sima menstruáció lett a végére. Korán elment ez a kis babakezdemény.
Írj majd, mi lett veled!
Szia!
Nagyon sajnálom ami veled történt! :(
Nem is tudom mivel vigasztalhatnálak, azt hiszem erre nincs is vigasz egyelőre...
Most voltam orvosnál, már 3 mm-es, nyálkahártya is vastagodott - 12 mm. Azt mondta most vagyok 4 hetes terhes. Jövőhéten megint kell mennem ellenőrzésre, nagyon remélem nem lesz gond, ugyanis pont egy hét múlva lenne esedékes a menstruációm.
Nagyon szorítok érted! Remélem hamarosan jön a babóka! Majd írj, mert várom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!