Ki kellene már mutatni a tesztnek ha a hónap első és második napján lévő együttlétből baba fogant volna?
Figyelt kérdés
Menstruációmnak vasárnap vagy hétfőn (nem) kellene megjönnie.
Csináltam egy vaterás tesztet, de negatív lett ma reggeliből. :(
Van még remény?
2013. nov. 14. 08:38
41/73 anonim válasza:
Hihetetlen vagy! Drukkolok, hoy minden rendben menjen!!!! Mikor kell ismét menned?
Nekem mintha látszana a második csík... megpróbálom fotózni. Barna nincs, este még volt picike.
42/73 A kérdező kommentje:
Majd muti a teszted! Ha nem görcsölsz, nem hullanak darabkák, akkor minden oké. Bár lehet ilyenkor kell gyógyszer, mert én is kaptam. De jó lenne ha mindketten babásak lennénk! Kérem a tesztképet, én tuti meglátom egyből... :)
2013. nov. 30. 09:54
43/73 anonim válasza:
Annyira halvány, hogy képen nem látszik. Viszont beerősödött a vérzés, piros és rendes mensis. Görcs nincs, de szerintem baba sem :(
44/73 A kérdező kommentje:
Huuu, hát nagyon sajnálom. :( Azért ha nem sokáig tart még lehet baba, lásd az én példámat, nem kizárt semmi sem. Mondjuk még nekem sem biztos semmi sem, de próbálok pozitívan hozzáállni. Milyen tesztet csináltál? Csak vaterásat? Most este csináltam egy olyat, de totál negatív lett, komolyan nem értem ezt. Szerintem az nagyon nem jó fajta teszt, meg amúgy is olyan kicsi, megfogni is alig lehet... Te figyeled mikor van ovulációd? Milyen módon? Esetleg nem lehet, hogy nem is akkor van mikor gondolod? Orvosnál nem voltál esetleg, hogy írjon fel valami fogamzás elősegítő gyógyszert?
2013. nov. 30. 22:22
45/73 anonim válasza:
Ovu két hete vasárnap volt, ez tuti. X epillel is teszteltem tegnap, csíkos. Dokim hívtam, de nem veszi fel... ma már nem vérzek eddig, holnap megint tesztelek. Ja, terhességmegtartó miatt hívtam amúgy tegnap.
46/73 A kérdező kommentje:
Huuuu! Ez már jó hír! Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen! Ha más nem, menj el ügyeletre tablettát íratni. Az én csíkom még mindig nagyon halvány, aggódom miatta. Holnapra vettem gabrielt, még egy mártogatósat. Amúgy nekem is a 16.-ai együttlétből foganhatott, szóval ha minden igaz egyszerre estünk teherbe.
2013. dec. 1. 09:57
47/73 anonim válasza:
Séta után megint volt egy kevés vér, mount fekszem. Ügyeletre nem akarok, busz, gyaloglás stb. és nyáron sem írtak fel semmit :(
48/73 A kérdező kommentje:
Jobbulást! Nem vagyok jól én sem, fáj vagyis feszül odalenn... A tegnapi tesztedről tudsz feltenni képet? Az enyémek mindig nagyon halványak, kezdek aggódni... :(
2013. dec. 1. 15:59
49/73 anonim válasza:
Na válaszolt a dokim, holnap ír fel utrót, de szerintem már késő lesz, erősödik a vérzés :( képet nem, próbáltam fotózni, de halvány is, meg béna fotós vagyok, semmi nem látszik. De élőben egyértelmű. Holnap tesztelek.
Milyen tesztet használsz? Vérvétel esetleg hcg nézésre?
50/73 A kérdező kommentje:
Remélem nem bajotok a vérzés miatt! Volt xepilem, vaterás one step, medilab, és ma egy kék csík... A reggeli xepilen ahogy ment felfelé kirajzolódott a második csík, meg is nyugodtam, hogy na végre! Aztán meg eltűnt, nyoma sincs. Vettem útközben egy kék csík tesztet, délután meg is csináltam meló helyen, halvány lett. Pénteken a medilab is az volt. Vettem egy gabrielt is, reggel megcsinálom. Azért már csak látszódnia kellene nem?
2013. dec. 1. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!