Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki kellene már mutatni a...

Ki kellene már mutatni a tesztnek ha a hónap első és második napján lévő együttlétből baba fogant volna?

Figyelt kérdés

Menstruációmnak vasárnap vagy hétfőn (nem) kellene megjönnie.

Csináltam egy vaterás tesztet, de negatív lett ma reggeliből. :(

Van még remény?

2013. nov. 14. 08:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 A kérdező kommentje:
Nekem sem jött meg, teszt negatív. Hőemelkedés ma reggel is, 37,2. Ez a negyedik nap, amikor 37 vagy afeletti a hőm. Múlt hónapban 36, 8 felé nem ment. Szorítok továbbra is! Írj mi lett, reggel újra tesztelek és írok.
2013. nov. 17. 20:08
 12/73 A kérdező kommentje:

Nem jött meg, továbbra is 37,2 a hőmérsékletem, teszt negatív. Ha nagyon szugerálom csíkkezdeményt látok, de ezt csak én képzelem oda. Veled mi újság?

[link]

[link]

2013. nov. 18. 08:22
 13/73 anonim ***** válasza:

Teszt negatív, vérzés nincs. Szerintem nem is volt pém, missed ab után vagyok, nem állt be ezek szerint még a ciklusom.

Látom a szuggerálós csíkod. Szorítok, hátha sikerül! Esetleg egy x-epilt ha vennél holnapra? Én szerdán tesztelek, azután jövő pénteken (most hétvégén pés folyásom volt, lehet most érett meg az a pete). Kicsit belezavarodtam :(

2013. nov. 18. 08:30
 14/73 A kérdező kommentje:

Xepilt nem tudok venni, csak gyógyszertár van itt. Vettem Gabrielt, ráadásul dupla csomagban adták...

Sajnálom, ami veled történt. Nekem tavaly méhen kívüli terhességem volt. miért vagy olyan biztos abban, hogy nem volt peteérésed? Meg még mindig nem jött meg igaz? Addig még bármi lehet... Szurkolok!

2013. nov. 18. 11:17
 15/73 anonim ***** válasza:
Azért gondolom, hogy nem volt pém, mert akkor már vagy mensi, vagy pozi teszt lenne. Szerintem próbálkozik a szervezetem a peteéréssel. Ti mióta próbálkoztok? Rendszeres a ciklusod?
2013. nov. 18. 11:38
 16/73 anonim ***** válasza:
Sajnálom a méhen kívülit :( hogy derült ki? És milyen következményei lettek?
2013. nov. 18. 11:38
 17/73 A kérdező kommentje:
Rendszeres, 29 vagy inkább 30 napos ciklusaim vannak. Tavaly a 35.-ik napon csináltam egy tesztet, ami órákkal később lett pozitív, de egyértelműen. Elmentem orvoshoz, akkor 5 hetesnek kellett volna lennem, de nem látott semmit, 2 hét múlva rendelt vissza. Egyébként nem éreztem magam terhesnek, mármint tünetek voltak, csak valahogy mégsem úgy éreztem, mint mikor az első gyermekem volt a pocimban... Pont egy nappal a doki előtt rosszul lettem, iszonyatos fájdalmak és barnás erős vérzés jelentkezett. Két orvos kereste hol lehet, mert a véremben hatalmas volt a HCG szint. Végül megtalálták a bal petevezetékemben. Azonnali műtétem lett, mert többször elájultam, illetve akkora fájdalmaim voltak, hogy mozgatni sem lehetett már... De túléltem szerencsére. A szülés kutyafüle volt ehhez képest.
2013. nov. 18. 11:51
 18/73 A kérdező kommentje:
Jaaa! És ez a második hónap védekezés nélkül. Ti mióta próbálkoztok?
2013. nov. 18. 11:53
 19/73 anonim ***** válasza:

Nekünk ez az első hónap.

Nagyon szörnyű lehetett a méhenkívüli. Hová ágyazódott be? A petevezetéked akkor nem kellett kivenni, ugye? Rémítő :(

2013. nov. 18. 14:47
 20/73 A kérdező kommentje:
A petevezetékembe volt beágyazódva, azt nem vették ki, megmaradt, csak így nagyobb a kockázat egy újabb méhen kívülire. Képzeld, megint előjött a mindjárt megjön érzésem, ezek szerint nem sikerült... :(
2013. nov. 18. 15:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!