Ki kellene már mutatni a tesztnek ha a hónap első és második napján lévő együttlétből baba fogant volna?
Figyelt kérdés
Menstruációmnak vasárnap vagy hétfőn (nem) kellene megjönnie.
Csináltam egy vaterás tesztet, de negatív lett ma reggeliből. :(
Van még remény?
2013. nov. 14. 08:38
31/73 A kérdező kommentje:
Ezek szerint igen... Már nagyon várom kiderüljön mi baj van velem "odalenn". Neked meg szorítok! Írj majd mi van veled! :)
2013. nov. 21. 20:38
32/73 anonim válasza:
Mizu veled? Jól vagy? Én holnap tesztelek, ha megtörtént múlt vasárnap az ovuláció, akkor 11 dpo... tűkön ülök, de nem bízom benne sajnos.
33/73 A kérdező kommentje:
Szia! Most nem vagyok valami jól, szédelgek, meg rossz a gyomrom. Lehet kerülget valami vírus is. A hasam alja érzékeny, estére már mindig nagyon bekeményedik, plusz szurkálások még mindig vannak. Ma reggel óta megint olyan érzésem van, hogy mindjárt megjön. Péntek este megyek orvoshoz, remélem végre megtudom mi a baj.
Holnap teszt után kérlek jelentkezz, izgulok veled! :)
2013. nov. 27. 11:53
34/73 anonim válasza:
Oké, írok majd! Sajnos csak vaterásom van, még ha netán baba, akkor sem hiszem, hogy kimutatja, de már nem tudok ma elmenni x-epilért.
35/73 anonim válasza:
One step negatív, és este már volt egy halvány barnázásom, tuti megjön ezek után :( csak ezek a reménykedős hónap végi napok borzasztóak...
36/73 A kérdező kommentje:
Azért még van remény. Sokan írták, hogy a vaterás teszt jóval később mutatja ki. Szóval ne add még fel! Remélem összejött!
Írj majd mindenképpen! Holnap doki után jelentkezem.
2013. nov. 28. 12:47
37/73 anonim válasza:
Nem teszteltem ma, erősödik a barnázás. Szerintem max 1 nap, és megjön normálisan. Írj majd, mit mondott a dokid!
39/73 A kérdező kommentje:
Szia! Voltam! Úgy néz ki babás vagyok. :) Kaptam ureogestant a múlt heti vérzés miatt. Nagyon picike még, de ott van. Mensi előtt közvetlenül foganhatott. Kedden megyek vissza, megnézi szépen növekedik-e. Amúgy a vaterás tesztem full negatív volt ma, míg a medilab halvány pozitív lett. :) Szerintem vegyél te is másik fajtát! Remélem mind a kettőnknek összejön végre! Drukkolok!
2013. nov. 29. 21:39
40/73 A kérdező kommentje:
Jaaa! Az lemaradt, hogy vérzésed van-e azóta? Mikor tesztelsz megint?
2013. nov. 29. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!