Ki kellene már mutatni a tesztnek ha a hónap első és második napján lévő együttlétből baba fogant volna?
Menstruációmnak vasárnap vagy hétfőn (nem) kellene megjönnie.
Csináltam egy vaterás tesztet, de negatív lett ma reggeliből. :(
Van még remény?
Vérzés, szinte negatív csík. Most már akkor megjöhetne rendesen legalább :( azt se tudom, melyik a ciklus első napja így. Januárban meg megkeresem a dokim, progipótlás miatt. Nem tudom, írtam-e, én még szoptatok is ráadásul.
Veled ugye jobb hírek vannak?
Itt a kép. Az erősebbik ma, a gyengébbik szombaton, de nem elsőből.
Átgondoltam a dokit, nem megyek... vérzés után csinálok tesztet, maradt-e a baba. Tudod kicsit speckó a helyzetem: februárban 23 hetesen terhességmegszakítás, súlyos genetikai probléma miatt. Nyáron egy kémiai terhesség, következő ciklusban 6 hetesen missed ab. Most úgy vagyok vele, hogyha menni akar (pláne, ha megint élettel összeegyeztethetetlen genetikai baki), akkor menjen, nem tartóztatom :(
Ezek elég erős tesztek az enyémekhez képest. Sajnálom ezt a sok rossz dolgot amiken keresztül mentél! :( Bízzunk a legjobbakban!
Azért ha továbbra is pozitív lesz a teszted menj el orvoshoz.
Én holnap késő este megyek, nagyon félek. Főleg hogy még pozitív tesztem sincs...
Ez a péntek reggeli:
Vasárnapi:
Tegnap délutáni:
A vaku kicsit halványít rajta, de élőben sem határozott vonal egyik sem. :(
Már mindenfélét olvasgattam, 2 mm-es petezsák a 4. héten van, talán ezért nem mutatja még a teszt, ebben reménykedem...
Nagyon szorítok értetek!
Én látom a csíkjaid. Írsz, mi volt dokinál?
Igen, ilyen dolgokon mentem át idén, dunsztom nincs, hogy sikerült összehozni :( most már úgy vérzek, mint egy gyenge mensi, de már kell betét. Reggel tesztelek, ha csíkos, bemegyek a dokihoz. Nem tudom, mi a jobb. Ha nem csíkos, és így magától itthon megoldódik, vagy ha csíkos, és méhen kívüli, vagy missed ab megint, vagy ilyesmi :(
Most voltam az orvosnál, már 2,4 X 2,3 mm-es a petezsák, pedig a reggeli tesztjeim is inkább negatívak mint pozitívak. Ha nagyon szuggerálom látok valamit, de nagyon gyengén. Jövőhéten mennem kell megint, remélem addigra már sokkal nagyobb lesz, de már most is sokat nőtt. :)
A helyedben meg mindenképpen elmennék az orvoshoz, a vérzés lehet amiatt is, hogy emlékszik a szervezeted a mensire. Anyukám hónapokon keresztül vérzett velem mensi időben. Neked meg az enyémekhez képest sokkal erősebb második csíkjaid vannak, ne hanyagold el. Az a legjobb ha orvos lát. Nagyon szurkolok neked! Kérlek jelentkezz majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!