Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki kellene már mutatni a...

Ki kellene már mutatni a tesztnek ha a hónap első és második napján lévő együttlétből baba fogant volna?

Figyelt kérdés

Menstruációmnak vasárnap vagy hétfőn (nem) kellene megjönnie.

Csináltam egy vaterás tesztet, de negatív lett ma reggeliből. :(

Van még remény?

2013. nov. 14. 08:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 A kérdező kommentje:

Nem bírtam ki, csináltam egy Gabrielt is.

[link]

[link]

Ez is halványan cskos. Kíváncsi vagyok száradási csíkok-e, vagy...

2013. nov. 18. 16:07
 22/73 anonim ***** válasza:
Látom!!! Szerintem nem száradási, sokat teszteltem már, ezt kétcsíkosnak mondanám. Remélem, erősödik majd szépen :)
2013. nov. 18. 17:51
 23/73 A kérdező kommentje:

Este nagy fájdalmakkal egybekötve elkezdtem vérezni, nem kicsit, nagyon. Élénkpiros, darabos. :( Nagyon elszomorodtam, valami gond lehet velem.

Szorítok neked a továbbiakban is!

2013. nov. 19. 06:33
 24/73 anonim ***** válasza:

Ó de sajnálom! Pedig abban a hitben voltam este, hogy reggel majd írod a szép két csíkot. Elmész dokihoz? szorítok, hogy minden rendben legyen!

Én nem teszteltem ma, fölösleges.

2013. nov. 19. 08:08
 25/73 A kérdező kommentje:
Biztosan terhes voltam, ezt nem képzeltem be. Most már csak abban reménykedek ha már így alakult, hogy természetes úton tisztulok ki teljesen. Várok pár napot, és ha nem csillapodik a vérzés elmegyek orvoshoz. Karácsonyig nagy hajtás van a munkahelyemen, így kb minden nap dolgozok, este 8-ra érek haza, szóval nehéz lenne megoldani az orvost... Majd legközelebb sikerül, a babák tudják mikor kell jönni.
2013. nov. 19. 08:41
 26/73 anonim ***** válasza:
Szerintem is az lehettél, a teszt alapján elindult egy kis élet. Ha vérzés után még látszik az új teszten a csík, lehet el kellene menned dokihoz. Remélem, nem lesz nagy baj!
2013. nov. 19. 13:39
 27/73 A kérdező kommentje:
Jövőhéten megyek majd orvoshoz mindenképpen, persze ha közben lenne valami, akkor hamarabb. Napközben csillapodott a vérzésem, szinte el is múlt. Fájdogál a derekam, meg szurkálásokat érzek odalenn. Azért majd írj a későbbiekben is mi van veled! Várni fogom!
2013. nov. 19. 20:21
 28/73 anonim ***** válasza:

Hogy vagy azóta?

Én a most vasárnapi pé-ben bízom, hátha megtörtént, csak jövő héten tesztelek.

2013. nov. 21. 07:30
 29/73 A kérdező kommentje:

Egy napig se tartott a vérzés, most már nagyon kíváncsi vagyok mi van velem. Jövőhéten pénteken megyek orvoshoz. Az előbb kíváncsiságból megcsináltam a másik Gabriel tesztet, ezen is ott a halvány rózsaszín második csík. Ha élő terhességről lenne szó már sokkal erősebbnek kellene lennie szerintem. Így most arra gondolok, hogy hibásak a tesztek... Egyébként jól vagyok, csak alul feszülést, szurkálásokat érzek. Még egy hétig várnom kell az orvosra, remélem megtalálja a bajom. Neked pedig szorítok továbbra is!

[link]

2013. nov. 21. 08:42
 30/73 anonim ***** válasza:
Most is látom a csíkot. Szorítok, hogy minden rendben legyen, a lehetőségekhez képest. Akkor mindketten a jövő héten leszünk okosabbak.
2013. nov. 21. 11:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!