Ki kellene már mutatni a tesztnek ha a hónap első és második napján lévő együttlétből baba fogant volna?
Menstruációmnak vasárnap vagy hétfőn (nem) kellene megjönnie.
Csináltam egy vaterás tesztet, de negatív lett ma reggeliből. :(
Van még remény?
Este nagy fájdalmakkal egybekötve elkezdtem vérezni, nem kicsit, nagyon. Élénkpiros, darabos. :( Nagyon elszomorodtam, valami gond lehet velem.
Szorítok neked a továbbiakban is!
Ó de sajnálom! Pedig abban a hitben voltam este, hogy reggel majd írod a szép két csíkot. Elmész dokihoz? szorítok, hogy minden rendben legyen!
Én nem teszteltem ma, fölösleges.
Hogy vagy azóta?
Én a most vasárnapi pé-ben bízom, hátha megtörtént, csak jövő héten tesztelek.
Egy napig se tartott a vérzés, most már nagyon kíváncsi vagyok mi van velem. Jövőhéten pénteken megyek orvoshoz. Az előbb kíváncsiságból megcsináltam a másik Gabriel tesztet, ezen is ott a halvány rózsaszín második csík. Ha élő terhességről lenne szó már sokkal erősebbnek kellene lennie szerintem. Így most arra gondolok, hogy hibásak a tesztek... Egyébként jól vagyok, csak alul feszülést, szurkálásokat érzek. Még egy hétig várnom kell az orvosra, remélem megtalálja a bajom. Neked pedig szorítok továbbra is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!