Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Closti segítségével kinek...

Closti segítségével kinek hány hónap után sikerül a baba?

Figyelt kérdés
első clostis hónapom de szerintem nem sikerült(ma megyekorvoshoz)hogy dolgoztátok fel az első sikertelen hónapot?válaszokat előre is köszönöm
2013. ápr. 17. 09:25
1 2
 1/11 anonim válasza:
Nekem sajnos tavaly februárban és idén év elején is írtak fel closti kúrát, de egyszer sem sikerült teherbe esnem a segítségével :(
2013. ápr. 17. 11:05
 2/11 anonim válasza:
Első vagyok: hogy sikerült feldolgoznom? Tavaly nagyon nehezen, amikor megjött mindig tiszta depi voltam, sírás stb. Idén már - ha lehet így mondani - nyugodtabb vagyok, meg tudom magyarázni magamnak, hogy nem szabad elkeserednem.
2013. ápr. 17. 11:07
 3/11 A kérdező kommentje:
neked is csinált rendesen peteérést?nekem 4 tüszőm lett a bogyótól és mégse !nem hiszem el.annyira rossz ézés ésén is a sírás hatáán vagyok!ti mióta próbálkoztok?
2013. ápr. 17. 11:20
 4/11 anonim ***** válasza:
Bocsi, én nem egészen a kérdésre válaszolok, de hormonálisan rendben vagy? Rendesen ellenőrizte a doki a dolgokat? Mert ha peteérési gondok vannak, annak általában van egy háttéroka. Célszerű először ezt felderíteni és kezelni.
2013. ápr. 17. 12:28
 5/11 A kérdező kommentje:
voltamhormonvizsgálaton,mindegyik jó azt mondta.férjemis volt vizsgálaton ő is ok.8napon lett is 4 szép érett tüszőm,ekkorkaptam choragon injekciót majd duphastont.szépen kilöködtem mert nem alakult ki ciszta azt mondta doki.most már 7 napja késik teszt negatív.szóval nagyon csalódott vagyokigy már 5 év sikertelenség után.
2013. ápr. 17. 12:50
 6/11 A kérdező kommentje:
18.napon lett tüszőm nem a 8.bocsi elirtam
2013. ápr. 17. 12:51
 7/11 anonim válasza:
Első vagyok. Nekem is lettek tőle érett tüszőim, egyébként azóta mindenféle gyógyszer nélkül is van érett tüszőm és peteérésem. Most egy antibiotikumos kezeléssel próbálkozik az új nőgyógyászom, három hét múlva kell visszamennem hozzá. 3 éve próbálkozunk és ősszel tudtam kicsit leereszteni az ezzel kapcsolatos stresszt. Iszonyat... Próbáld sztem Te is kicsit elengedni az ezzel kapcsolatos feszültséget, én is úgy vagyok vele, hogy úgyis a tökéletes időpontban fog összejönni.
2013. ápr. 17. 13:32
 8/11 anonim ***** válasza:
A hormonviszgálaton kívűl inzulinreziszencia irányában is vizsgáltak? Az - sok más mellett - tipikusan tud peteérési, beágyazódási problémákat okozni.
2013. ápr. 17. 13:59
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem abszolút nem volt peteérésem, első Closti-s hónapban összejött a baba, most 12 hetes vagyok.

Két évvel ezelőtt is volt egy próbálkozásunk, akkor a második hónapban jött össze, sajnos a 10 héten elment a baba.

Ne arra gondolj, hogy nem sikerült, és hogy miért nem, hanem arra összpontosíts, hogy sikerülni fog, és te mindent megteszel ezért... a jó dolgokat is be lehet vonzani, akár a rosszakat...

Sok sikert és kitartást kívánok!

2013. ápr. 17. 14:05
 10/11 A kérdező kommentje:

kedvs utolsó!

tetszik a gondolatmeneted,lehet hogy így kéne hozzáállnom.neked mit javasolt orvos első sikertelen hónap után?nekem képzeld hogy inszeminációt.kicsit kivagyok ettől.de én mondtamhogy még 1clostis kurát csináljunk meg.próbálok ugy hozzáállni ahogy írtad, köszönöm

2013. ápr. 18. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!