Volt már akinek hónap vége felé volt pé-e és még megjött a mensije annak ellenére hogy volt baba?
Figyelt kérdés
2013. jan. 5. 10:15
1/6 anonim válasza:
Ciklus végén eshettem teherbe ultrahang alapján a doki mondta.
De nem közt meg a menses, halvány át teszteltem, elmentem orvoshoz, és csak felritkulast, megnagyobbodott méhet látott. Rá 2 hétre lett petezsák, majd rá 1 hétre baba szívhanggal.
2/6 anonim válasza:
Ha a ciklus vége felé van pé, akkor a menzesz se jön meg, hanem arányosan az is annyit tolódik! Mivel a visszamaradt tüszőből (amiből a petesejt kilökődött) sárgatestté alakul, ami progeszteront termel közel 2 hétig. És csak akkor jön meg a menzesz, ha a sárgatest összeesik, és a progeszteron szint lecsökken. Terhesség esetén megmarad a sárgatest a terhesség 12. hetéig. Szóval ha megjött rendes időben, akkor nem valószínű, hogy terhes vagy.
3/6 A kérdező kommentje:
"De nem közt meg a menses, halvány át teszteltem" ezt nem ertem ne haragudj... megjott a mensesed???
2013. jan. 5. 10:28
4/6 A kérdező kommentje:
24.ere nem vartam nem is jott... Aztan 29.en elkeztem verezni
2013. jan. 5. 10:30
5/6 anonim válasza:
Szerintem azt akarta írni, hogy nem jött meg a menzesz, halványat tesztelt.
Hát ha 5 nap késéssel is, de megjött. Elhiszem, hogy rossz érzés, hogy nem sikerült, de felesleges ilyenekkel áltatnod magad. Ha később volt pé-d, és akkor teherbe estél, akkor nem jön meg. Sajnálom.
6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom azert!!:-) most gyurunk erre a honapra:-)
2013. jan. 5. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!