Van itt valaki, aki szintén mostanában hagyta abba a gyógyszert, hogy 3 hónap pihi után belekezdjen a "babagyártásba"?
Mikor kezdesz vitaminokat szedni, és milyet? Elmész a pihi alatt a nődokihoz, vagy majd ha összejött a baba?
Más is írhat!
Úgy szeretném ha már az első hónapban összejönne a baba...!
Szia! Én abbahagytam és rá egy hónapra terhes lettem, de kiderült, hogy méhenkívüli. Most újra próbálkozunk, dokihoz terv szerint majd akkor megyek, ha pozitív lesz a teszt, de ez egyelőre most az első hónapban nem jött össze (most kezdhettünk el próbálkozni).
Az az általános nézet, hogy érdemes pár hónappal a babaprojekt előtt elkezdeni vitaminokat, vagy legalább folsavat szedni. Én most Elevitet szedek, de ettől meg sokaknak hányingere van. Szerintem az elején a folsav a legfontosabb, aztán majd úgyis mondja a doki, hogy mit érdemes. (a Femibiont és a Gravidát is szokták dicsérni)
Hajrá! :)
Igazából azt se bánnám ha egyből összejönne. Végül is csak "vigyáz" a párom, de ugye az se 100%.
Folsavat lehet elkezdek már most szedni.
Köszönöm, hogy írtatok.
Szia ! 4 hónapos a kislányom ! Tavaly júliusba hagytam abba a gyógyszert , ahogy abba hagytam másnap már szedtem a folsavat ! November 7.én megállapitotta az orvos hogy 7 hetes terhes vagyok ! Utána hagytam abba a folsavat és szedtem Elevitet.. :)
Sok sikert !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!