Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt valaki, aki szintén...

Van itt valaki, aki szintén mostanában hagyta abba a gyógyszert, hogy 3 hónap pihi után belekezdjen a "babagyártásba"?

Figyelt kérdés

Mikor kezdesz vitaminokat szedni, és milyet? Elmész a pihi alatt a nődokihoz, vagy majd ha összejött a baba?

Más is írhat!

Úgy szeretném ha már az első hónapban összejönne a baba...!

2012. okt. 17. 16:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Igaz nem mostanában volt, de én nem tartottam "pihit", egyből utána nem védekeztünk. Első hónapban össze is jött. Gravidát kezdtem szedni a fogamzásgátló abbahagyás után egyből, orvoshoz 6 hetes terhesen mentem először.
2012. okt. 17. 18:27
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia! Én abbahagytam és rá egy hónapra terhes lettem, de kiderült, hogy méhenkívüli. Most újra próbálkozunk, dokihoz terv szerint majd akkor megyek, ha pozitív lesz a teszt, de ez egyelőre most az első hónapban nem jött össze (most kezdhettünk el próbálkozni).

Az az általános nézet, hogy érdemes pár hónappal a babaprojekt előtt elkezdeni vitaminokat, vagy legalább folsavat szedni. Én most Elevitet szedek, de ettől meg sokaknak hányingere van. Szerintem az elején a folsav a legfontosabb, aztán majd úgyis mondja a doki, hogy mit érdemes. (a Femibiont és a Gravidát is szokták dicsérni)

Hajrá! :)

2012. okt. 17. 18:28
 3/9 A kérdező kommentje:

Igazából azt se bánnám ha egyből összejönne. Végül is csak "vigyáz" a párom, de ugye az se 100%.

Folsavat lehet elkezdek már most szedni.

Köszönöm, hogy írtatok.

2012. okt. 17. 19:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Mi rögtön elkezdtünk próbálkozni, de a szervezetem megoldotta a 3 hónap pihenőidőt, ugyanis csak mostanában kezd rendeződni a menzeszem :( Supradint szedek, illetve 400mg-os E-vitamint, mert a doki, amikor nyáron nála jártam, elvékonyodottnak találta a nyálkahártyám. Terhesvitamint majd csak akkor, ha már összejött :)
2012. okt. 17. 22:11
 5/9 Katucika0912 ***** válasza:

Szia ! 4 hónapos a kislányom ! Tavaly júliusba hagytam abba a gyógyszert , ahogy abba hagytam másnap már szedtem a folsavat ! November 7.én megállapitotta az orvos hogy 7 hetes terhes vagyok ! Utána hagytam abba a folsavat és szedtem Elevitet.. :)

Sok sikert !!!

2012. okt. 18. 07:09
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :-)
2012. okt. 18. 10:01
 7/9 A kérdező kommentje:
B vitamin komplex + folsav jó?? Azt néztem ki. Jó ha azt szedem?
2012. okt. 18. 10:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem tökéletes. :)
2012. okt. 18. 13:37
 9/9 A kérdező kommentje:
;-)
2012. okt. 18. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!