Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja november közepe-v...

Bogikaa89 kérdése:

Ki nem várja november közepe-vége felé? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
November 19-re nem várom! Majd 1 év próbálkozás után nagyon-nagyon bízom! :)
2013. nov. 8. 10:09
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/455 A kérdező kommentje:
Anita nagyon sajnálom, de majd decemberben összejön! Én kezdem majd a closty-t,remélem segít! :) Maradunk beszélgetni? :)
2013. nov. 22. 14:48
 82/455 anonim ***** válasza:

Annyira le vagyok törve.de a legjobban az idegesít,h.a páromon is azt a hatalmas csalódottságot látom.annyira bántja,engem meg még jobban.neked legalább a closty ad egy kis remény.nekem még annyi sincs.:(( nekem sose lesz 2.babám.:"(

Szívesen beszélgetek veled tovább.a vérvételnek mennyi idő után van eredménye?mert szerintem szerdán teszek egy kört az orvoshoz,h.kezdjen velem valamit.

2013. nov. 22. 15:16
 83/455 A kérdező kommentje:

Nekem másnapra megvolt a vérvétel eredménye! Mindenképpen megéri egy hormonvizsgálatot csináltatni,látod nekem is kiderült,hogy valószínűleg mi a baj! Nem szabad feladni! :) a jövő hónap sikeresebb lesz! :)

Bogika

2013. nov. 22. 16:42
 84/455 anonim ***** válasza:
Csak az a baj,h.nálunk csak hétfőn,meg szerdán van labor,az orvos,akihez járok meg csak szerda délutánonként rendel.úgyhogy nem tudom hogy lesz.én teljesen reménytelennek látom a dolgot.főleg most.ma tiszta depis vagyok.már ez a sok csalódás kicsinál teljesen.már nagyon kivagyok miatta.
2013. nov. 22. 18:30
 85/455 A kérdező kommentje:

Elhiszem,én is így voltam egészen mostanàig! A mostani dokim megnyugtatott és lelket öntött belém! Persze most is szar nagyon de már nem zuhanok magamba annyira! Egész napokat végigbőgtem én is de csak rosszabb mindenkinek! Nyugi sikerülni fog! :)

Bogika

2013. nov. 22. 22:49
 86/455 anonim ***** válasza:
És mit mondjak az orvosnak,hogy milyen vérvételre küldjön?amúgy neked megjött végülis?csak az a bajom,hogy nem olyan helyen dolgozom,ami épp a teherbeesést segíti.te is 89-es születésű vagy?
2013. nov. 23. 06:52
 87/455 A kérdező kommentje:

Mondd a dokinak,hogy szeretnél hormonvizsgàlatot mert nem jön össze a baba!

Hát az én melóm is szívós,sokat kell emelni,12-13 órát dolgozok,mire hazaérek hulla vagyok!

Aha,89-es vagyok! :)

2013. nov. 23. 09:32
 88/455 anonim ***** válasza:

én is 89-es vagyok :)

Hát az a bajom,hogy az orvos(nem magán,mert egy kis városban lakom,van egészségközpontunk,minden féle szakrendelővel,köztük nőgyógyász is,csak ő hetente egyszer rendel itt,szerda délutánonként,és nagyon jó orvos,de magánrendelésre nem szertnék járni,mert ha tud fogadni rendelési időben,akkor nem szertnék neki 9000-eket fizetni magánrendelésre,főleg így,hogy ezek után ha elkezdjük a kivizsgálást,akkor biztos sűrűbbenkell mennem,annak a pénznek meg meg van a helye-na elkanyarodtam a témától,amibe belekezdtem)azt mondta,hogy várjunk,mert hátha összejön.na nekem az 5 éves kislányom szinte gondolatra összejött,tavaly a kistesó iselső hónapban megfogant,és miután megműtöttek nem akar jönni.Jobban mondvaegyszer teszteltem egy pozit,de két hét késéssel megjött a mensim,úgyhogy az a baba is elment,és erre azt mondta az orvos,hogy ez bármitől lehetett,sok nővel előfordul,adjunk neki időt.De én nem akarom halogatni,mert érzem,hogy nekem vszínű a hormonjaim borulhattak fel akkor,mikor megszakították a terhességem 16 hetesen,mert kétlem,hogy kétszer azonnal teherbe tudtam esni,most meg hiába vagyunk együtt pont időben,nem sikerül,ha sikerülmeg nem marad meg.az időt meg nem szertném tovább húzni.Már meg szeretném adni a kislányomnak az imádott kistesóját.csak félek,hogy az orvos majd nem veszi jó néven,hogy itt meg akarom nekimondani,hogy mit csináljon.De ezzel csak az időt húzzuk,és én már babát akarok minél előbb,mert ez a sok csalódás már teljesen felőröl.

Naa munkahelyem nekem is kész katasztrófa.Postán dolgozom,rendszeres helyettes vagyok,rengeteget utazok,nehéz csomagokat emelgetek,hajnalban egyek,késő délután érek haza.estére már létezni sincs erőm.A sok idegsekedésről meg már nem is beszélve.

Csak rettegek elmenni az orvoshoz,mert mi an,ha azt mondja,hogysoha nem lehet több gyerekem?Bele is őrülnék.

2013. nov. 23. 12:35
 89/455 A kérdező kommentje:

Ne gondolj ilyenre hogy nem lehet babád! Próbálj pozitívan hozzáállni! Tudom,hogy nagyon nehéz! Nekem is az!

Valószínű,hogy a hormonális miatt nem jön a babò! Látod nálam is ez a gond! Majd meglátjuk mit okoz a closty! Nagyon bízom benne!

Te merre laksz! Olyan jó hogy van már egy kislányod! :) Jó hamar vállaltál babát! Én is hamarabb szerettem volna szülni,dehát így alakult! :) még nem vagyok elkèsve! :)

Bogika

2013. nov. 23. 13:11
 90/455 anonim ***** válasza:

Igen,nagyon jó,hogy a kislányunk már van nekünk.Nélküle nem is viseelném el eeket a dolgokat.Ő tartotta bennem a lelketfebruárban is mikor megműtöttek.Nem is tudom,hogy azoka nők,akiknek nincs gyerekük,és az elsőt veszítikel hogyan élik túl.Így is borzalmas volt,de a Vikike miatt erősnek kellett lennem.Ha Ő nincs,és biztos megpróbálok valami hülyeséget csinálni,mert nagyon-nagyon megviselt.Még a mai napig setudtam magam rajta túl tenni.

Igen nagyon korán jött,20.szülinapom előtt 3 hónappal.Deígy volt a jó.Párommal 15 évesen ismerkedtem meg,5.évevoltunk együtt,mikor megszületett az életünk.Akkor mármindketten dolgoztunk,nekem is majdnem 2 éves munkaviszonyom volt szüléskor.érettségi után egy héttel már dolgoztam. :)

Győr-Moson-Sopron megyében lakom.Te merre?

Hát sanszos,hogy a hormonokkal lehet a gond.Legalábbis remélem,hogy azzal van a gond,nem valamit elcsesztek a műtétkor,és nem lehet babám.Ettől nagyon félek. :(

2013. nov. 23. 13:28
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!