Ki nem várja november közepe-vége felé? Izgulunk együtt?
Sziasztok! Eldöntöttem,pénteken tesztelek! Ha van baba akkor megvár,remélem...
És akkor legalább már erősebb csíkom lesz! :)
Annyi bíztató,hogy semmi görcs,semmi maszat,barnázás! De viszont semmi terhes tünet... hmm
Bogika
Nagyon szorítok neked.majd mindenképp írd meg az eredményt!a többiekkel mi lehet?olyan szép számmal indultunk,aztán már senki nem jelentkezik.jól eltűntek.remélem legalább,h.azért,mert mindegyiknek lett egy szép pozi tesztje,és a boldogságban feletkeztek meg a kérdésről.jajjj,ha lehetne 3 kívánságom,akkor az első az lenne,h.a
kislányom sokáig éljen egészségben-boldogságban,kerülje el minden betegség,a második,h.minden pár,aki babát szeretne,gond nélkül azonnal sikerüljön,a harmadik pedig h.ne legyen betegség a földön.miért kell mindenért szenvedni?Anita
5-ös, 45-ös vagyok. Sajnálom, hogy ilyen sokunknak csalódás ez a hónap, de remélem aki volt itt és nem írt vissza annak lett egy pozi tesztje és most a terhesség rovatban kérdezget. Párommal mi hamarosan újra időben leszünk, hát nem fogjuk vesztegetni az időt. Már csak pár nap.
Anita Bogi drukkolok nektek, hogy legyen meg a várva várt két csík.
Hàt csajok tényleg kicsit megcsappantunk,de én is remélem,hogy a többieknek sikerült! :)
Én már tűkön ülök,alig várom a reggelt,hogy teszteljek! Semmi tünet,néha-néha beleszur a hasamba de nem jellemző!
Anita veled mizu? Volt még olyan folyàsod?
Bogika
Hát csajok, full - teszt ràadàsul elkezdtem kicsit pecsètelni is! :( de nem baj,kezdem a closty-t,hátha a karácsonyfa alá kerülhet még egy két csíkos teszt! :)
Irjatok,hogy mi újság!
Bogika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!