Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja november közepe-v...

Bogikaa89 kérdése:

Ki nem várja november közepe-vége felé? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
November 19-re nem várom! Majd 1 év próbálkozás után nagyon-nagyon bízom! :)
2013. nov. 8. 10:09
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/455 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom.nekem pedig ma délután is volt egy minimális barna maszatom,ugyhogy pár napon belül fn is ki leszek lőve a sorból.bogika tesztelj hnap!legalább neked had örüljünk!Anita
2013. nov. 20. 21:23
 72/455 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Eldöntöttem,pénteken tesztelek! Ha van baba akkor megvár,remélem...

És akkor legalább már erősebb csíkom lesz! :)

Annyi bíztató,hogy semmi görcs,semmi maszat,barnázás! De viszont semmi terhes tünet... hmm

Bogika

2013. nov. 20. 21:41
 73/455 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szorítok neked.majd mindenképp írd meg az eredményt!a többiekkel mi lehet?olyan szép számmal indultunk,aztán már senki nem jelentkezik.jól eltűntek.remélem legalább,h.azért,mert mindegyiknek lett egy szép pozi tesztje,és a boldogságban feletkeztek meg a kérdésről.jajjj,ha lehetne 3 kívánságom,akkor az első az lenne,h.a

kislányom sokáig éljen egészségben-boldogságban,kerülje el minden betegség,a második,h.minden pár,aki babát szeretne,gond nélkül azonnal sikerüljön,a harmadik pedig h.ne legyen betegség a földön.miért kell mindenért szenvedni?Anita

2013. nov. 21. 14:02
 74/455 anonim ***** válasza:
100%

5-ös, 45-ös vagyok. Sajnálom, hogy ilyen sokunknak csalódás ez a hónap, de remélem aki volt itt és nem írt vissza annak lett egy pozi tesztje és most a terhesség rovatban kérdezget. Párommal mi hamarosan újra időben leszünk, hát nem fogjuk vesztegetni az időt. Már csak pár nap.

Anita Bogi drukkolok nektek, hogy legyen meg a várva várt két csík.

2013. nov. 21. 16:50
 75/455 A kérdező kommentje:

Hàt csajok tényleg kicsit megcsappantunk,de én is remélem,hogy a többieknek sikerült! :)

Én már tűkön ülök,alig várom a reggelt,hogy teszteljek! Semmi tünet,néha-néha beleszur a hasamba de nem jellemző!

Anita veled mizu? Volt még olyan folyàsod?

Bogika

2013. nov. 21. 20:32
 76/455 anonim ***** válasza:
100%
Jöttem olvasni mi a helyzet! Bogika nagyon szorítunk! Anita, én a helyedben is tesztelnék azért... Remélem összejött nektek!!!!!Anna
2013. nov. 21. 21:02
 77/455 anonim ***** válasza:
Tegnap nem találkoztam azzal a folyással,csak a hasam fájdogált.de nekemma telik le a 28 nap.de a vetélés óta 28-32 napra jön meg.utóbbi időben inkább 32.hát nem tudom.majd meglátjuk!Anita
2013. nov. 22. 06:00
 78/455 A kérdező kommentje:

Hát csajok, full - teszt ràadàsul elkezdtem kicsit pecsètelni is! :( de nem baj,kezdem a closty-t,hátha a karácsonyfa alá kerülhet még egy két csíkos teszt! :)

Irjatok,hogy mi újság!

Bogika

2013. nov. 22. 06:28
 79/455 anonim ***** válasza:
100%
Ó Istenem nagyon sajnálom.pedig annyira azt hittem,h.pozitív lesz.azért olyan szomorú,h.itt vagyunk ennyien,és senkinek nem sikerült.bizony,majd a Jézuska hoz egy szép pozi tesztet!Anita
2013. nov. 22. 06:36
 80/455 anonim ***** válasza:
Megjött nekem is. :'( Anita
2013. nov. 22. 11:18
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!