Ki nem várja november közepe-vége felé? Izgulunk együtt?
Megkérdezem majd a gyógyszertárban,hogy lehet-e mellette szedni,ha lehet akkor elkezdem azt is!
Írd meg mindenkèppen,hogy mi volt a dokinàl! :) szoritok neked nagyon! :)
Remélem nem kell jövő karácsonyig várnod! :)
Én nagyon reménykedek,hogy a closty segít! Ma vettem ki,meg vettem mellé E-vitamint 400mg-osat! Annyira kiváncsi vagyok már,hogy mit látunk az UH-n! :)
Sok sikert neked a dokihoz! :)
Nem tudom! :( Én mióta elvetéltem,nagyon erős vérzéssel és görcsökkel járó mensim van! Most szombaton megjött de egyátalán nem volt görcs meg a vérzés sem számottevő! Nem tudom mitől változott...de ez van! Csütörtökön kezdem a closty-t vettem mellé E vitamint! Jajj,nagyon kiváncsi vagyok! De félek is a mellékhatásaitól!
Kiváncsi vagyok,neked mit mond majd a doki! Szerdán mész?
Bennem is van egy kis félsz, hogy mi van,ha a következő terhességem is úgy végződik,mint az első! De rájöttem,ha így állok hozzá,sosem lesz babám! :) Nem szabad negatívan hozzáállni! Be kell vonzani a pozitív dolgokat! :D
Remélem igazad lesz és nem lesz semmiféle mellékhatás!Csak a kicsike babóca a pocakban! Mindennél nagyobb boldogság lenne!
Remélem a dokid jófej lesz, és elküld hormonvizsgálatra! Drukkolok! :)
Nem ciki ez! De ha van egy olyan barátod/barátnőd akivel meg tudod beszélni a dolgokat,vagy egy olyan nődoki,aki meg is hallgat,nemcsak vizsgálódik össze-vissza,akkor lehet,hogy túl tudnád magad tenni magad rajta! Lassan...
Nekem is nagyon rossz még a mai napig,de most már látom a kiutat! Minden hónapban,amikor megjött depressziós voltam,volt olyan,hogy egész nap csak bőgtem! Most már összeszedtem magam annyira,hogy pozitívan álljak hozzá! És így tudom,hogy sikerülni fog! És nem melleseg a párom is nagyon tartja bennem a lelket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!