Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja november közepe-v...

Bogikaa89 kérdése:

Ki nem várja november közepe-vége felé? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
November 19-re nem várom! Majd 1 év próbálkozás után nagyon-nagyon bízom! :)
2013. nov. 8. 10:09
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/455 anonim ***** válasza:
Hát ha figyelik uh-al,akkor biztos nem lesz gond.meg amugy is sztem inkább segít,mint árt.de miért nem szedsz mellé e-vitamint?az vastagítja a nyálkahártyát.jó lenne,ha már én is ott tartanék,h.legalább egy kis reményt látnék.kiváncsi leszek szerdán mit mond majd az orvos.hát szívből kívánom,h.neked is első hónapban összejöjjön!
2013. nov. 24. 15:09
 102/455 A kérdező kommentje:

Megkérdezem majd a gyógyszertárban,hogy lehet-e mellette szedni,ha lehet akkor elkezdem azt is!

Írd meg mindenkèppen,hogy mi volt a dokinàl! :) szoritok neked nagyon! :)

2013. nov. 24. 15:18
 103/455 anonim ***** válasza:
100%
Megírom mindenképp.remélem valamit kitalál.jövő karácsonyra remélem már meg lesz a várva várt kistesó.
2013. nov. 24. 15:25
 104/455 A kérdező kommentje:

Remélem nem kell jövő karácsonyig várnod! :)

Én nagyon reménykedek,hogy a closty segít! Ma vettem ki,meg vettem mellé E-vitamint 400mg-osat! Annyira kiváncsi vagyok már,hogy mit látunk az UH-n! :)

Sok sikert neked a dokihoz! :)

2013. nov. 25. 10:25
 105/455 anonim ***** válasza:
Nagyon szorítok.nem tudom,h.nekem mi lehet a bajom,de mióta műtöttek kb.2-3 napig menstruálok.most is pénteken megjött,tegnap csak min.barna volt már,ma meg semmi.ez minek a tünete lehet?
2013. nov. 25. 11:29
 106/455 A kérdező kommentje:

Nem tudom! :( Én mióta elvetéltem,nagyon erős vérzéssel és görcsökkel járó mensim van! Most szombaton megjött de egyátalán nem volt görcs meg a vérzés sem számottevő! Nem tudom mitől változott...de ez van! Csütörtökön kezdem a closty-t vettem mellé E vitamint! Jajj,nagyon kiváncsi vagyok! De félek is a mellékhatásaitól!

Kiváncsi vagyok,neked mit mond majd a doki! Szerdán mész?

2013. nov. 25. 13:06
 107/455 anonim ***** válasza:
Igen szerdán.hát én is kíváncsi vagyok.én már kezdek arra gondolni,h.a tudatalattim nem enged teherbe esni,mer peteérés után már minden nap olyan gondolataim vannak,h.nem tudom,h.őszintén örülnék-e,ha összejön,mert rettegek tudat alatt a terhességtől,mert nem szeretném mégegyszer azt átélni,amin átmentem.szívemmel,meg az eszemmel nagyon vágyom egy pozi tesztre,de valami nagyon retteg tőle bennem,és félek,h.ez gátolhatja a teherbeesést.jajj,nem tudom értelmesen leírni,azért remélem érted. :) ne gondolj mellékhatásokra,mert nem lesz.az egyetlen mellékhatása az a csöpp kis emberke lesz,akinek egy hónap múlva látod az orvosnál a szívverését. :) csak erre gondolj!
2013. nov. 25. 14:48
 108/455 A kérdező kommentje:

Bennem is van egy kis félsz, hogy mi van,ha a következő terhességem is úgy végződik,mint az első! De rájöttem,ha így állok hozzá,sosem lesz babám! :) Nem szabad negatívan hozzáállni! Be kell vonzani a pozitív dolgokat! :D

Remélem igazad lesz és nem lesz semmiféle mellékhatás!Csak a kicsike babóca a pocakban! Mindennél nagyobb boldogság lenne!

Remélem a dokid jófej lesz, és elküld hormonvizsgálatra! Drukkolok! :)

2013. nov. 25. 16:03
 109/455 anonim ***** válasza:
Én pedig már gondolkodtam,h.lehet szakember segítségét kéne kérnen,h.fel tudjam dolgozni,mert bennem meg nagyon erős ez az érzés,és szerintem azért,mert nem tudom feldolgozni.csak egy úa terhesség hozna javulást,de míg így vagyok nem hiszem,h.összejön,úgyh.ez egy ördögi kör.csak olyan cikinek tartom orvoshoz menni.nem vagyok bolond.
2013. nov. 25. 16:27
 110/455 A kérdező kommentje:

Nem ciki ez! De ha van egy olyan barátod/barátnőd akivel meg tudod beszélni a dolgokat,vagy egy olyan nődoki,aki meg is hallgat,nemcsak vizsgálódik össze-vissza,akkor lehet,hogy túl tudnád magad tenni magad rajta! Lassan...

Nekem is nagyon rossz még a mai napig,de most már látom a kiutat! Minden hónapban,amikor megjött depressziós voltam,volt olyan,hogy egész nap csak bőgtem! Most már összeszedtem magam annyira,hogy pozitívan álljak hozzá! És így tudom,hogy sikerülni fog! És nem melleseg a párom is nagyon tartja bennem a lelket! :)

2013. nov. 25. 17:01
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!